Vlada Srbije Nemanjina
Alo!/Rajko Ristić
Vlada Srbije Nemanjina

Alo!/Rajko Ristić

Vlada Srbije Nemanjina, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Visoki državni funkcioner pokušao da iskoristi položaj i urgira da ne diraju njegovu "prijateljicu" sa VMA koja je radila kao prostitutka!

Hapšenjem makroa koji su organizovali kriminalnu grupu koja je podvodila prostitutke u Srbiji i Bosni i Hercegovini razotkriven je i sav razvrat ne samo među seks-mafijom nego i u srpskoj eliti.

U čitavu aferu upleo se i jedan ministar koji je koristio seksualne usluge medicinske sestre koja je radila za ovu krimi-grupu!

Prilikom hapšenja 22 osobe osumnjičene za organizovanje lanca prostitucije, istragom je otkriveno da je u ovaj posao bilo uvučeno oko 30 devojaka raznih profesija. Među prostitutkama su se našle i medicinske sestre zaposlene na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Upravo za jednu od medicinskih sestara lično je urgirao jedan ministar. Kada je saznao da je policija sprovela akciju hapšenja, pokušao je da iskoristi visok položaj na kome se nalazi i urgirao da ne diraju njegovu "prijateljicu". Nema sumnje da je blizak s njom, a s obzirom na to čime se ona bavila, verovatno ju je i upoznao koristeći njene usluge - navodi izvor blizak istrazi.

Veze ministra i ove prostitutke otkrivene su još dok je policija tokom istrage pratila ovu krimi-grupu.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Profimedia

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, Foto: Profimedia

- On se verovatno uplašio kada je čuo za hapšenje i u panici zvao određene ljude u pokušaju da zaštiti svoju medicinsku sestru.

Moguće je da je želeo stvarno da joj pomogne, ali je mnogo verovatnije da se plašio da će ga neko već raskrinkati, pa je pokušao da nekako zataška sve - objašnjava izvor.

NIJE JEDINA

Ovaj funkcioner je, navodno, tu medicinsku sestru upravo preko svojih političkih veza i zaposlio na VMA.

- I za vreme bivše vlasti ministri državni funkcioneri su koristili moć kako bi švalerkama obezbedili posao ili bolju poziciju, pogotovo u državnim institucijama. Nažalost, očigledno se ta praksa nastavila. Ovaj ministar je više navrata pokušavao na VMA da obezbedi ovoj devojci bolji status. Očigledno su bili veoma bliski - priča sagovornik.

Ministrova "prijateljica" nije jedina medicinska sestra sa VMA koja je radila kao prostitutka.

- Interesantno je da su sve kao preslikane. Sve su se podvrgnule plastičnim operacijama kao po nekom šablonu i sve liče jedna na drugu - objašnjava naš izvor.