Aleksandar Marković
youtube printscreen
Aleksandar Marković

Alo!

Aleksandar Marković, Foto: Alo!

On je dodao da se u delu medija “koje kontrolišu Ðilas, Šolak i ostali” povodom policijskog saslušanja Bakića danima stvara histerija da se radi o napadu na njega, gušenju slobode izražavanja i represiji.

- Taj Jovo Bakić, koji se predstavlja kao sociolog, u više je navrata prizivao neke revolucije, revolucionarne sudove, prebijanje političkih protivnika, jurnjave po ulicama i slične scenarije, a kap koja je očigledno prelila čašu, bila je izjava o dugim cevima u kontekstu upada dela opozicije u zgradu RTS-a - naveo je Marković i dodao da bi Bakić u bilo kojoj drugoj zemlji već bio uhapšen i procesuiran zbog takvih izjava.

Goran Vesić

Alo!/Masanori Jošida

 

Smatra da postoji “široki front” u kome učestvuju najrazličitiji faktori kojima je zajednički imenitelj “mržnja prema Aleksandru Vučiću i SNS”, a u njemu su, kaže, neki takozvani mediji, dok neki glume da su nezavisni stručnjaci, novinari, sudije…

Pročitajte još:

 

- Poruka za njih je da džabe prizivaju prebijanje ljudi i revolucije, 5. oktobar se u Srbiji više neće dogoditi - rekao je Marković.

Ivica Dačić

Printscreen