Aleksandar Marković
Alo.rs
Aleksandar Marković

Alo.rs

Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

 

" Lažovi i osvedočeni upropastitelji srpskih fabrika iz Đilasovog Saveza protiv Srbije danas su otišli još jedan korak dalje u svojim pokušajima da uruše valjevsku fabriku namenske industrije „Krušik“.

Najpre su juče masno lagali da je fabrika pred bankrotom, a kada ih je „Krušik“ taksativno sa brojkama demantovao i dokazao da nastavlja trend razvoja poslovanja, koji je započeo 2014. godine, danas su, bez da su trepnuli, nastavili sa novim lažima i obmanama.
Te danas Đilas, Jeremić i Savez, vajni matematičari, kao nevešto pitaju ko je odgovoran što je račun fabrike, kako kažu, „od 2016. u blokadi za neverovatnih 508.053.031 dinara“.

Aleksandar Marković

Alo.rs

Aleksandar Marković, Foto: Alo.rs

 


Pa da ih podsetimo da cela Srbija zna odgovor – upravo isti taj Đilas, Jeremić i ostali koji su za vreme svoje vlasti isti taj „Krušik“ doveli do ivice bankrota i za čije vreme niti su radnicima uplaćivani doprinosi, a bogme retko i plate.


Kad se već hvalite dobrim surfovanjem internetom, čudo je da vam je nazovi promaklo da je račun „Krušika“ zapravo u blokadi od novembra 2011. i da je tada taj iznos bio još neverovatnijih 1,4 milijarde! Na ukupne dugove fabrike prema bankama, dobavljačima i drugima koji su se merili milijardama, a koji su ostali iz tog „zlatnog doba“, dok ste vi bili na vlasti, bolje i da vas ne podsećamo.

Ako neko ima amneziju, dovoljno je upitati radnike u „Krušiku“ kako im je bilo za vreme žute vlasti. Danas taj isti „Krušik“ otplaćuje ta dugovanja, isplaćuje i plate i doprinose i nastavlja svoj trend razvoja poslovanja.

Ali i danas, nažalost, taj isti „Krušik“ mora da na dokazane štetočine iz Đilasovog Saveza, koje su uništavale i rasprodavavale srpske fabrike i ostavile oko pola miliona ljudi bez posla, apeluje da prestanu sa iznošenjem laži kojima štete ugledu fabrike i tako ugrožavaju njeno poslovanje."

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"