Marko Đurić
Tanjug/Dragan Kujundžić
Marko Đurić

Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Odogovor Marka Đurića na provokacije Dragana Đilasa prenosimo u celosti: 

"Spreman sam da u svakom trenutku uporedim znanje, biografiju i rezultate u političkom delovanju sa Draganom Đilasom, i verujem u sud naroda Srbije po ovom pitanju.

Takođe sam spreman da u svakom trenutku razmenim sve ono što sam prihodovao za vreme obavljanja javne funkcije sa onim što je Dragan Đilas prihodovao za vreme obavljanja svoje javne funkcije.

Đilas se vidno nervira zato što sam se, posle godina trpeljivog ćutanja na lične prozivke, ismevanja, kriminalizovanja i blaćenja onih koji misle drugačije od njega sa kanala njegovih moćnih TV stanica i portala, usudio da udarim na temelje njegove propagandne mašinerije u koju je tako mnogo novca uložio i kojom između ostalog i kroz usta njegovih najamnih dvorskih luda, kamuflirano u oblandu prizemnog humora, seje mržnju i podele među građanima Srbije.

Aplaudiraću njemu i njegovim saradnicima duže nego što sam aplaudirao srpskoj slozi na KiM i politici predsednika Vučića, ako uspe da objasni i svoje poslovanje i bogaćenje za vreme boravka na vlasti, ali i kako će sa istom propalom politikom i isluženim i dokazano neuspešnim kadrovima doneti nesto novo Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (2)

Nele

22.09.2020 15:12

Lako je tebi kad si moj brak jevrejin

Predrag

22.09.2020 15:29

Da li je Otpor stvarno bio finansiran sa zapada da sruši Miloševića