Marko Đurić
Printscreen
Marko Đurić

Printscreen

Marko Đurić, Foto: Printscreen

"Objavljena fotografija na jednom privatnom fejsbuk profilu na kojoj se vide lica ćerkica Marka Đurića praćena je najodvratnijim i najprizemnijim sadržajem mržnje", naveo je Petković.

Upitao je koje su granice trpljenja u odnosu na pojedince koji bezočno, vulgarno i primitivno napadaju i vređaju i koji je stepen tolerancije prema onima koji političku borbu obesmišljavaju napadom na porodicu, posebno decu?

"Marko Đurić, koji je i sam mnogo puta bio bezbednosno ugrožen od albanskih ekstemista, doživeo je da u srcu Beograda neko dovodi u pitanje bezbednost njegove porodice. Ovo je sramota neviđenih razmera, koja se ne sme završiti bez reagovanja nadležnih državnih organa". istakao je Petković.

"Kao roditelj i građanin, najoštrije osuđujem bolesnu nameru dotične osobe, koja ne samo da zagađuje javni prostor, nego se potpuno nedopustivo poigrava sa životima i pravima maloletne dece", zaključio je Petkovicj u saopštenju.

Fejsbuk

Printscreen

Fejsbuk, Foto: Printscreen

Komentari (2)

Žigolo

17.09.2020 19:04

A uplakani Dragan Đilas šalje pamflete zvaničnicima EU u kojima optužuje Vučića da širi mržnju i ugrožava njegovu decu ... Gde su sada one tvoje krokodilske suze Dragane, kad tvoje pristalice direktno, preko društvenih mreža ugrožavaju decu? Pojela ti maca jezik, jel da? Licemeru ...

NOSTRADAMUS

18.09.2020 14:29

@Žigolo - MARKO DJURIC KAO I SVAKI IZRAELSKI COVEK KOJI RADI PROTIV SRBIJE TREBA DA SE PLASI - SRBA I BOGA. SRBI ZNAJU SVOJE POREKLO PROKETLI FARISEJSKI NAKOTE