"NEMOJ NA JAKO SUNCE, PRIVIĐA TI SE VUČIĆ KAO DROGA U MOROVIĆU" Marinika uzbuđena kao kad je potpisivala da se Srbi optuže za genocid u Srebrenici

Đukanović odbrusio Mariniki

Marinika Tepić i Dragan Đilas, Foto: Alo / M. Jošida

Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i prava, obratila se medijima ispred sedišta Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije na Novom Beogradu, povodom slučaja stravičnog prebijanja mladića u Novom Sadu, za koje se sumnjiči nasilnik Ivan Kontić (30), a tom prilikom, po nalogu svog stranačkog šefa Dragan Đilasa, bez ijednog dokaza optužila, ni manje, ni više nego porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tepićeva je postavila pitanja policiji i tužilaštvu povodom ovog događaja, indirektno ih optužujući za saučesništvo u ovom slučaju brutalnog nasilja.

Potom, je, bez ikakvog dokaza nastavila sa napadima na porodicu predsednika Vučića, ondosno njegovog brata Andreja. Nakon ovog njenog pojavljivanja, oglasio se Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

"Pobogu Marinika, nemoj na jako sunce. Svuda ti se priviđa Andrej Vučić kao droga u Moroviću. Daj bre, uzbuđena si kao kada si potpisivala da se Srbi ocrne za lažni genocid u Srebrenici. Nije mi jasno odakle ti tolika inspiracija da svaki dan izmišljaš gluposti?", napisao je Vladimir Đukanović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi