ODVRATNO Marinika Tepić zloupotrebila bolesnu decu za svoje prljave političke igre!

Đilasova saradnica nastavlja sa prljavim igrama.

Marinika Tepić
Marinika Tepić, Foto: Ilustracija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, već danima vodi kampanju protiv vlasti i predsednika Aleksandar Vučića.

Više puta je pokazala da joj ništa nije sveto, ali ovoga puta je prevazišla samu sebe.

Izjavila je da je za tri miliona evra, koliko je Vlada Srbije dala za usluge firmi Aseko, mogla da se izleči mala Anika, kao i još jedno dete.

Na ovaj način je zloupotrebila bolesnu decu za svoje prljave političke igre, ali zaboravila je na jedan veoma bitan detalj.

"Sad kade ste već zloupotrebili bolesnu decu za prljavu političku igru, onda da kažemo da je za 619 miliona evra, moglo bi da se izleči 310 dece poput male Anike.", napisano je u odgovoru Mariniki Tepić kojim se jasno aludira na njenog šefa, Dragana Đilasa koji je ojadio građane Srbije tokom svoje vlasti.

detektor
detektor, Foto: Printscreen

Povezane vesti

 • Korisnik: Penzioner
  24/11/2020 - 16:53
  Ako je i od ove, previše je!
 • Korisnik: branka met
  24/11/2020 - 15:35
  Dakle, ovo niti je žena, a još manje majka. Razumem političku borbu, ali zloupotrebljavati decu je monstruozno. Pitam se šta ju kandiduje za visoku funkciju u vođstvu ove zemlje kad ona i njeni kompanjoni ne poznaju ni ljudskost, ni empatiju, niti brigu za bilo koga osim za sebe i to po ceni miliona građana Srbije.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi