Marinika Tepić
Tanjug/Sava Radovanović

 

Marinika Tepić

Tanjug/Sava Radovanović

Marinika Tepić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Poslanik SNS Vladimir Đukanović i potpredsednica Stranke slobode Marinika Tepić trebalo je da suoče stavove sutra na javnom servisu RT Vojvodine, ali, prema našim saznanjima, od debate nema ništa.

Marinika se očigledno uplašila da će po ko zna koji put biti poražena istinom, kao i da nema šanse protiv argumenata sa Đukanovićem.

Marinika je u javnosti najpoznatija po mnogim ispadima, nepoznavanju osnovne istorije, kao i lažnom optuživanju vladajuće stranke.

Vladimir Đukanović

Alo!/Marko Đoković

Vladimir Đukanović, Foto: Alo!/Marko Đoković

Nedavno je, recimo, izjavila da je predsednik Aleksandar Vučić lično posredovao u trgovini oružjem, a za skandal na promociji knjige Gorana Vesića optužila je SNS! Prema njenim rečima, vladajuća stranka je sama organizovala "neke ljude" da pale njegovu knjigu, a onda, kako ona navodi, optuže opoziciju.

Poznato je da Marinika odavno "ima problem" sa Đukanovićem, te ga je prošle godine čak nazvala i fašističkom svinjom! 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Komentari (4)

Miroslav

13.11.2019 21:29

Marinika u stilu njenog gazde. Laje, laje, a kad treba da se suoči sa time što je izlajala ne sme, kukavica. Ne čudi nas više i zašto toliko vole bojkot, jer očigledno da su kukavice u duši.

Marko

14.11.2019 07:06

@Miroslav - Bojkot dok ne se na nucite da ne pljujete dok pricate. Ima i knjiga o tome.

Tasa

13.11.2019 23:11

Mariniku "utepao" Đuka bez muke! Ne čudi njena bežanija ona i ono što dobije da pročita ne ume kako treba da uradi, a još uživo da vodi sa takvom intelektualnom veličinom razgovor nikako. Ona odmah posle pročitane lažne izjave, na kvazi konferenciji, pobegne od novinara.

Neimar

14.11.2019 07:44

Toje osoba koja nema obraza karaktera toje zena rasklopusa sto postoji sljama od zena nad Marinku Tepic goreg sljama nema i zato neslusajte sta ona kaze jer onaje diplomu ukrala ili kupila nepismena zena sljam od zene