Marija Obradović
Printscreen
Marija Obradović

Printscreen

Marija Obradović, Foto: Printscreen

* Biljana Popović Ivković poslednja žrtva ženomrzačke politike

* Potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović oštro osudila vređanje

* Ženomrzački komentari nisu ništa novo za Đilasove pulene iz Saveza za Srbiju

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović ocenila je danas da ženomrzački komentari i najnovije uvrede upućene Biljani Popović Ivković, članici Predsedništva SNS, nisu ništa novo za Đilasove pulene iz Saveza za Srbiju.

"Nažalost, navikle smo, mi naprednjakinje, da budemo meta najprimitivnijih i prostačkih izliva besa propalih opozicionara. Nemoć Đilasa, Boška Obradovića i Jeremića da zadobiju pažnju glasača svojim političkim idejama odražava se u svakodnevnom vređanju i ponižavanju žena u Srbiji", saopštila je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema njenim rečima, danas je to Biljana, juče Ana Brnabić, pre nje Irena Vujović, Maja Gojković...pozivi na linč, vešanje, silovanje - sve da bi nas ućutkali i oterali iz politike.

Izdržljivije smo i upornije nego što mislite, kaže potpredsednica SNS, ističući da je nam je bolja budućnost Srbije jači motiv od niskih udaraca kojima svakodnevno zabavljate vaše istomišljenike.

"Žene Srbije čekaju da objasnite svakodnevne gadosti i bljuvotine koje izručujete na nas. Mi, žene, dobro pamtimo i već na sledećim izborima, čućete šta mislimo o vama i vašim uvredama", navela je Obradović.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!