BARABO JEDNA, NEMOJ DA MI ZAVITLAVAŠ ŽENU Marić otkrio detalje razgovora sa Miloševićem koje niko do sada nije znao! (VIDEO)

Dugodišnji novinar i urednik mnogih listova i televzija Milomir Marić otkrio je do sada neobjavljene razgovore koje je vodio sa tadašnjim predsednikom Slobodanom Miloševićem i njegovom suprugom Mirom Marković

Marić, Milošević
Foto: Alo/ Ilustracija

Gostujući na K1 televiziji Marić je govorio o brojnim temama iz bliske i dalje prošlosti, a dotakao se i anegdote za vreme dok je bio urednik Duge, u kojoj je Markovićeva pisala kolumnu.

- Mogao sam da budem šta god hoću, jer je Mira određivala sve. Mogao sam da budem ministar, ali sam tražio da budem samo novinar. Ona je rekla "ne može, ko nije sa nama, taj je protiv nas". Na kraju sam mog druga Vicana Vicanovića, koji je stalno išao u tu kuću zavitlavao da stalno ide u Tolstojevu 33 i da ih likvidira, pa će ga Srbi slaviti kao Gavrila Principa - ispračao je Marić.

U istom dahu, Marić je prepričao i poziv koji je potom usledio od Markovićeve.

- Ona se meni javi i kaže - vi ste rekli da nas treba likvidirati. Kažem jesam! Ona je konstatovala da je šala neukusna, nakon čega sam konstatovao da je šala uvek neukusna ako se na njega odnosi - naveo je Marić.

Kako je ispričao, usledio je i poziv lično predsednika države Slobodana Miloševića, čiji je glas prepoznao sa televizije.

- Barabo jedna, nemoj da mi zavitlavaš ženu! - bile su reči koje je Milošević uputio Mariću.

- Celu noć je preplakala. Vi ste je nešto zavitlavali. Ja sad moram da idem na posao, ako čovek, pozovi je i smiri - ispričao je Marić.

Kako je naveo, sledeći razgovor doveo je do toga da Mira Marković počne da piše za Dugu.

- Pozvao sam je i rekao - evo, Miro, šta god vi napišete, mi ćemo objaviti - zaključio je Marić.

Povezane vesti

 • Korisnik: ČUPKO
  01/03/2021 - 14:41
  laže i još jednom laže i treći put laž
 • Korisnik: Bocan
  01/03/2021 - 14:22
  Kad već lažeš, laži okruglo da se bolje kotrlja.
 • Korisnik: Mile Jagodinac
  01/03/2021 - 12:41
  Marić je đubre potcenjuje druge i podje.ava ih. Kroz šalu i Srbiju i sve.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi