Jutarnji program
Printscreen
Jutarnji program

Printscreen

Jutarnji program, Foto: Printscreen

* Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović gostovao je u jutarnjem programu kod Milomira Marića i Katarine Korše

* Oni su se u toku razgovora dotakli, između ostalog, i teme o igrama na sreću

* Ministar je svojom izjavom nasmejao do suza voditeljski tandem

Ministar je u šali Marića upitao da li ih igra, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je uzvratio da ako već ne igra ne može ništa ni dobiti.

Jutarnji program

Printscreen

Jutarnji program, Foto: Printscreen

Poznati novinar je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio, na šta se ministar nadovezao krilaticom: "Hiljade i hiljade sklekova."

Pročitajte još:

 

Tu rečenicu je, inače, izgovorio Kristijan Golubović u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji", i iako je poznat po brojnim originalnimn izjavama, ova je najpoznatija.

Jutarnji program

Printscreen

Jutarnji program, Foto: Printscreen

"Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening", pričao je Golubović u filmu.

Pre 10 godina je posetio našu zemlju, a sada donosi razornu poruku predsedniku Vučiću! Sve se rešava!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 09.09.2019. 07:40 Pre deset godina Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll * Mediji prenose da će Dmitrij Medvedev doći Srbiju * Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!