Mali: Zbog politike sam na udaru tviter profesora!

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izrazio je nadu da je posle izveštaja Beogradskog univerziteta stavljena tačka na osporavanje njegovog doktorata.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Dejan Briza

Mali je rekao da se iskreno nada da je ta priča završena, "s obzirom na to da traje već pet godina i da su njegov rad ocenjivale čak tri komisije".

"Ono što me najviše boli jeste to što se eminentnim stručnjacima i uglednim profesorima koji su ocenjivali moj rad i studiozno ga ocenjivali manje veruje nego nekom ''tviter profesoru'' koji se bavi mnome svakodnevno već pet godina. Ja sam taj rad pisao pune tri godine, primenjujući i teorijsko i praktično znanje koje sam stekao u dotadašanjem akademskom i poslovnom životu", rekao je Mali.

ZA BOLJU BUDUĆNOST! Ministar Siniša Mali razgovarao sa Udruženjem poslovnih žena! Tema - bolji poslovni ambijent!

 
DOKTORAT MINISTRA SINIŠE MALOG Činjenice o nespornosti i nestručnim osporavanjima

On je podsetio da se baš u trenutku kada je došao na političku funkciju pojavio neki, do tada potpuno anonimni pojedinac, koji napiše tekst za internet portal i na taj način privuče pažnju javnosti.

"I zato tvrdim - ovo nije nikakva akademska borba, ovo je čista politika. Zbog ulaska u politiku su pokušali da mi ospore doktorat", naglasio je Mali.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Dejan Briza

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi