Aleksandar Vučić
Alo!/Masanori Jošida
Aleksandar Vučić

Alo!/Masanori Jošida

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Aleksandar Vučić je u autorskom tekstu objasnio šta je takozvana elita u Srbiji

* Osvrnuo se na ekonomski rast Srbije

* Tekst je naišao na snažan odjek

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić ocenjuje da je bilo je krajnje vreme da se prekine sa stvaranjem užasne podele na dobre i loše građane Srbije, čiste i prljave, pismene i nepismene…

- Snažno podržavam predsednika Vučića što otvoreno, jasno i bez pardona prema licemerima, kako samo on to ume, stavlja tačku na ovu kampanju dela opozicije i njenih vidljivih i nevidljivih predvodnika – kaže ministar.

Aleksandar Antić

Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Antić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Dodaje da je predsedniku Vučiću “bio potreban samo mali prostor u novinama da sruši godinama, možda i decenijama građenu lažnu podelu među građanima Srbije – na one koji vrede i na one koji ne vrede”.

Pročitajte još:

 

 

Ovakva podela postala je poslednjih godina zaštitni znak mnogih opozicionih prvaka, njihovih sledbenika, ali ponajviše onih prikrivenih, navodnih intelektualaca, koji iz prikrajka priželjkuju da „njihovi“ osvoje vladajuće pozicije, kako bi po ko zna koji put namirili svoje materijalne i emotivne ambicije. Na tom putu spremni su da ogromnu većinu građana Srbije, poštenih, vrednih, iskrenih ljudi nazivaju nižerazrednim, vrednim prezira, izmanipulisanim, pa čak i prljavim – ističe Antić.

Kaže i da su se Srbi u istoriji, nažalost, delili po mnogim pitanjima, ali nikada na ovaj način, na one koji zaslužuju da misle svojom glavom i na one koji to ne zaslužuju.

- Zahvalan sam predsedniku Vučiću što je rekao – e, sada je kraj! Ogromna podrška koju ima od građana, ali i njegova ustavna obaveza je da uradi ovo što je uradio, da stane u odbranu svojih sugrađana od onih koji im žele zlo i koji ih smatraju nižim bićima, samo zato što misle svojom glavom i veruju u svoju zemlju – kaže Antić.