Marinika Tepić
Tanjug
Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

Izjavu ministra zdravlja, Zlatibora Lončara, prenosimo u celosti:

"Građanka Marinika Tepić, inače u narodu poznata kao najneuspešniji pokrajinski sekretar za omladinu i sport, osim što je za svog mandata u Pokrajini ostala upamćena po seksualnom vaspitanju, pamti se i kao rukovodilac čiji je najznačajniji rezultat optužba od strane svojih najbližih saradnika za mobing i za finansijske malverzacije.

Danas je Marinika Tepić ozbiljno napredovala u službi, a znanje i iskustvo koje je sticala napuštajući svoje saradnike i stranke odmah nakon izbornih neuspeha, stavila je u službu novog gospodara, dobro poznatog medijskog tajkuna.

U službi njegovog tajkunskog interesa, Marinika danas po Srbiji presreće ljude, upada u fabričke krugove i službene prostorije preduzeća, predstavljajući se kao stručnjak opšte prakse. I sve to ne bi bilo tako strašno da pri tome ne iznosi neistine, laži i zluradosti. Na sreću, građani vrlo dobro znaju sve kvalitete Marinike Tepić, i ne pada im na pamet da joj ukažu bilo kakvo poverenje.

Znaju da je to ličnost bez morala, bez ikakvog kredibiliteta i integriteta.

Ličnost koja se predstavlja kao stručnjak opšte prakse, a u stvari je portparol tajkuna i stranih službi, čije lažne vesti i fejk informacije koristi u cilju nazadovanje Srbije.

Bez obzira na sav trud građanke Tepić i njenih nalogodavaca, Srbija će nastaviti da intenzivno napreduje u svim poljima, a naročito u zdravstvu, jer interes tajkuna, stranih službi i njihovih portparola u Srbiji nikada neće biti ispred interesa naših građana", zaključio je Lončar.

Pročitajte još