Ljubodrag Stojadinović
Printscreen Youtube
Ljubodrag Stojadinović

Printscreen Youtube

Ljubodrag Stojadinović, Foto: Printscreen Youtube

 

Napadi na predsednika Vučića se ne samnjuju nego se naprotiv nastavljaju nesmanjeno. Da li je u pitanju poruka slikom snajpera, crtanjem mete na grudima ili je u pitanju poklon kremenjača u kontekstu "opaljenja" iste, pa makar to bilo i simbolično je odvratno i veoma opasano.

Tako je gostujući na Đilasovoj televiziji Ljubodrag Stojadinović, bivši oficir i kasnije novinar analizirao poklon ruskog predsednika Vladimira Putina predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pre nekoliko dana u Sočiju. Na pitanje voditeljeke ima li u tom poklonu neke simbolike Stojadinović kaže:

- Mislim da je to ispalo jako zgodno posle ove afere sa naslovnom stranom NIN-a, gde je on dobio neku maltene kremenjaču, i ta puška je neka vrsta jednog dobro isplaniranog odnosa, zvaničnog cinizma Moskve prema Srbiji.

 

Na pitanje voditeljke šta je Moskva htela da tim poklonom kaže Vučiću, Stojadinović je rekao:

- Hteli su da mu poruče, da i ta prazna puška po nekad može da opali. Ona legenda ne diraj pušku i prazna može da opali. Ona je bezopasna, ona je jedan praktično bezopasan primerak i ona ne može da ubije, ali on mora da se drži one Čehovljeve priče: " ako je reč o pušci ona mora da opali u nekom činu i ako bude opalila u poslednjem činu ona neće nikod da ubije. ali će biti simboličan kraj dodao je na kraju komentara Stojadinović.

Očito je lideri opozicije, novinari Đilasvih medija i simpatizeri jedino o čemu maštaju je kad i kako će Vučić da bude ubijen.