Boško Obradović
Youtube printscreen
Boško Obradović

Youtube printscreen

Boško Obradović, Foto: Youtube printscreen

Na koncu, on je jednom svojom rečenicom opovrgao samog sebe, ne mogavsi da sakrije licne simpatije koje oseca prema Ljotiću.

Pročitajte još:

"Ima stvari koje mi se lično sviđaju u onome što je Dimitrije Ljotić pisao u svojim političkim govorima", rekao je Obradović ne trepnuvši. Medjutim, koliko god se gradjani slagali ili ne sa njegovim desnicarskim stavovima, nasilnim istupima i ljoticevskim tendencijama, ne može se poreći da je Obradovićev fizički izgled u potpunom raskoraku sa njegovim stavovima.

Obradoviću je spoljašnjost evidentno od izuzetne vaznosti, kod njega je sve stvar "šminke" pa je i sinoć, kao po običaju, bio kulturno obučen u košulju i odelo, uredne frizure, što bi se reklo " svaka dlaka mu je bila na svom mestu".

Preporučujemo i ovo:

Ipak, situacija je bila malo drugacija pre 11 godina kada se Boško u istoj emisiji pojavio sa znatno dužom ukovrdžanom kosom, što će mnogima biti komično s obzirom na njegov današnji ozbiljan izgled. Nažalost, nimalo nije smešno što su stavovi pokreta Dveri bili istovetni. Naime, Boško je tada u rukama držao, a kasnije i citirao nacisticki propagandni plakat iz okupirane Srbije iz 1943. godine.