LEKARI IZNELI SVOJE PROGNOZE: Evo kakvo je trenutno stanje Čedomira Jovanovića

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je prespavao noć bez bolova jer je terapija koju su mu lekari prepisali dala očekivane rezultate.

Čeda Jovanović
Čeda Jovanović, Foto: printscreen

 - Čeda je sada mnogo bolje. Bolovi su nestali, saturacija mu je odlična i on diše bez kiseoničke potpore. Utvrđeno je da u njegovom slučaju ne postoji ništa akutno. Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema. Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate i lekari mu predviđaju uspešan oporavak. Pošto nije pozitivan na koronavirus, Čeda bi mogao uskoro da bude otpušten na kućno lečenje - ispričao je izvor iz Jovanovićevog okruženja.

Lider LDP već šest dana se nalazi na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša Mišović", a primljen je zbog jakih bolova u grudima i stomaku. Tada je postojala sumnja da je ponovo zaražen koronavirusom, jer je i pre šest meseci sa sličnim simptomima primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu. Jovanović je zbog zaraze koronavirusom i srednje teške kliničke slike više od deset dana u julu bio na bolničkom lečenju.

 • Korisnik: Suzana
  13/01/2021 - 15:09
  Stanje mu je takvo, da u svakom trenutku može da napravi selfi. Izdrži Čedo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi