Marko Bastać
Tanjug/Dragan Kujundžić
Marko Bastać

Grupa građana Šta radite bre

Marko Bastać, Foto: Grupa građana Šta radite bre

Predsednik Gradskog odbora u Beogradu Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać obavlja i funkciju predsednika Gradske opštine Stari grad i to tako što su stanovnici dali glas listi Demokratske stranke, a ne stranci kojoj danas pripada, saopštio je Gradski odbor LDP.

Pročitajte još:

"Marko Bastać je vlast na Starom gradu i za to su glasali srpski radikali, kada je 2016. godine formirana vlast u ovoj opštini. Zato je i fer i pošteno da funkcioneri SSP ne obmanjuju javnost, već da kažu istinu - da je Bastać predsednik opštine, iako niko nije glasao za SSP, već za DS na čijoj je listi bio, i da ga do danas podržavaju i čine vlast i odbornici SRS", ističe LDP u saopštenju povodom izjave visokog funkcionera SSP Borka Stefanovića da Bastać ne rukovodi Starim gradom uz pomoć odbornika SRS.

"Prodao je kumstvo za šaku para, tako će prvom prilikom prevariti i velikog kuma Dragana Đilasa" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.10.2019. 11:54 Negativni komentari na račun Ivanovića. Ivan Ivanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Na društvenoj mreži Tviter, danas se oglasio Damir Handanović po pitanju prevara kojim je sklon Ivan Ivanović. SVI ĆUTALI DOK JE TRAJAO NJEN GOVOR! Visoka predstavnica EU ovim rečima zagrmela u Beogradu!

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!