lazar 3, vojska srbije
Ministarstvo odbrane

 

lazar 3, vojska srbije

Ministarstvo odbrane

vojska srbije, Foto: Ministarstvo odbrane

Bugarska istraživačica Dilijana Gajtandžijeva, koja nedeljama vodi besomučnu hajku na porodicu ministra policije Nebojše Stefanovića, danas je u svom lajv uključenju na TV N1 u potpunosti razotkrila svoje prave motive.

Ona je histerično ponavljala da Srbija mora obustaviti izvoz oružja u Saudijsku Arabiju, što samo potvrđuje priče koje kruže i Sofijom da Gajtandžijeva radi u interesu pojedinih bugarskih trgovaca koji su besni jer su izgubili tržište u Arabiji.

Najmoćnija žena Rusije se upravo sastala sa Vučićem! Amerikancima je na crnoj listi, a Srbima je dala čvrsto obećanje!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:35 - 14.10.2019. 10:41 Pre 14 godina bila je na poziciji zamenika premijera Valentina Matijavenko, Foto: Printscreen Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je u maju 2007.

- Oružje je na kraju završilo u Jemenu! Po dokumentima Saudijska Arabija je kupac. Dokumentacija je jedna stvar i ona nije dovoljna da bi se dokazalo da Srbija poštuje međunarodno pravo. Srbija je čim se pojavila informacija da oružje završava u Jemenu morala da prekine dalju isporuku oružja Saudijskoj Arabiji. Nisu to uradili. Ja sam lično informisala vlasti u Srbiji, napisala sam pismo tužilaštvu i informisala ih o svojim saznanjima, ali isporuka nije obustavljena - rekla je Gajtandžijeva, koja je na dalje nastavila da ponavlja da Srbija naoružava teroriste u Jemenu i krši međunarodno pravo.

Uživljena u ulogu tužioca bog zna kako se skandalizovala i da Stefanović ima pravo da demantuje njene izmiljotine počev od one da je njegov otac vlasnik firme GIM preko svih ostalih za koje postoji dokumentacija.

Pročitajte još:

Zašto Dilijana vodi histeričnu kampanju da "Krušik" i druge srpske državne fabrike obustave svoj izvoz u Saudijsku Arabiju uz lažne optužbe na račun Stefanovića i umobolne tvrdnje da Srbija naoružava ISIS u Jemenu nije teško zaključiti.

- Ako neko toliko insistira na ovom slučaju i ne prihvata nijedan argument, koji jasno pokazuje da nije u pravu, postavlja se pitanje da li ima određeni interes. Osnovano je posumnjati da ima ozbiljan interes, a logikom je jasno da u ovom slučaju interes imaju trgovci oružjem u inostranstvu, koji probavaju da diskvalifikuju Srbiju sa tržišta Saudijske Arabije – kaže politički analitičar Dragomir Anđelković.

On ističe da bi u slučaju da Srbija zaista naoružava ISIS, kao što to Dilijana tvrdi, veliki geopolitički igrači odavno reagovali.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!