Policija
Foto: Rina
Policija

Foto: Rina

Policija, Foto: Foto: Rina

 * Strukovno udruženje policije „dr Arčibald Rajs“ najoštrije osuđuje nastavak napada na policiju od strane predstavnika Saveza za Srbiju

* Definitivno je jasno da je u toku kampanja bazirana na lažima, kako bi se diskreditovali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i ministar Nebojša Stefanović

* Najnoviji napadi na policiju, koji su stigli od Boška Obradovića i Marinike Tepić, zapravo su još jedan pokušaj obmane javnosti plasiranjem neistina

Strukovno udruženje policije „dr Arčibald Rajs“ najoštrije osuđuje nastavak napada na policiju od strane predstavnika Saveza za Srbiju i saopštava da je sada definitivno jasno da je u toku kampanja bazirana na lažima, kako bi se diskreditovali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i ministar Nebojša Stefanović.

Najnoviji napadi na policiju, koji su sinoć stigli od Boška Obradovića i Marinike Tepić, zapravo su još jedan pokušaj obmane javnosti plasiranjem neistina o policiji. Ovoga puta laž je bila da je Policijska ispostava Pantelej jednoj političkoj organizaciji dala prostorije za održavanje skupa. Da je ovo apsolutna laž odmah je potvrdila i Direkcija policije, koja je objasnila da je reč o prostorijama lokalne samouprave, ali ono što zabrinjava jeste činjenica da je neko spreman da iznese tako brutalne laži, iako je istina lako proverljiva.

 

 

Očigledno da predstavnici Saveza za Srbiju više nemaju ni granicu u svojim lažima, pa se čak trude i da neistina bude što skandaloznija, pošto im je očigledno jedini cilj skupljanje jeftinih političkih poena.

Međutim, možda odgovor na pitanje odakle ovakve niske pobude dela opozicije, treba tražiti u rezultatima koje postiže Ministarstvo unutrašnjih poslova predvođeno ministrom Nebojšom Stefanovićem.

Posle Đilasa na elitnu policijsku jedinicu udarila i Demokratska stranka

AUTOR: ALO.rs DATUM I VREME: 03.05.2019. 15:17 Strukovno udruženje policije „dr Rudolf Arčibald Rajs" reagovalo Nebojša Stefanović Žandarmerija Nikinci Oklopna vozila, Foto: MUP Srbije Strukovno udruženje policije „dr Rudolf Arčibald Rajs" ne može, a da ne primeti, da se očigledno nastavlja kampanja protiv elitne policijske jedinice Žandarmerije.

 

Samo u proteklih nekoliko dana policija je imala jednu od najvećih zaplena heroina u Srbiji ikada, kada je oduzela 77 kilograma ovog narkotika, a u još dve akcije oduzeto je i 113 kilograma marihuane. Jasno je da se ovakvi rezultati ne sviđaju narkodilerima, ali kada ovakve rezultate lažima pokušavaju da pokriju predstavnici dela opozicije, onda moramo svi da se zabrinemo.

Ne kažemo da je nervoza i jednih i drugih bazirana na istim osnovama, ali je činjenica da ovi drugi svoje nezadovoljstvo policijom javno ispoljavaju. Ni manje ni više nego plasiranjem laži.

STRUKOVNO UDRUŽENJE POLICIJE " DR ARČIBALD RAJS": Lažni sindikalac Veljko Mijailović

AUTOR: ALO.rs DATUM I VREME: 18.04.2019. 17:28 Reagovanje Veljko Mijailović, Foto: Youtube Printskrin Strukovno udruženje policije „dr Rudolf Arčibald Rajs" sa žaljenjem konstatuje da u današnjem "vokalnom nastupu" Veljka Mijailovića, velikog vođe Policijskog sindikata Srbije, nema više ničega što bi moglo da nas iznenadi.

 

Kada neko ko se deklariše kao političar, znajući istinu, zloupotrebi neki događaj na ovako gnusan i podmukao način, svesno rušeći ugled policije koja brine o bezbednosti svih građana, onda ne možemo reći da je reč o pravim političarima. Rejting se, dragi trećerazredni političari, gradi na sasvim drugačiji način, ne preko leđa profesionalaca koji štite građane Srbije, ali ako to do sada niste shvatili, bojimo se da nećete ni ubuduće.
Strukovno udruženje policije "Arčibald Rajs".

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare