Aljbin Kurti
printskrin
Aljbin Kurti

printskrin

Aljbin Kurti, Foto: printskrin

"Zajednica srpskih opština nije nikakav srpski projekat, nego dogovor Beograda i Prištine postignut pod pokroviteljstvom Evropske unije, isto kao što je uvođenje taksi jednostrani potez Prištine koji je ceo svet osudio", rekla je Mihajlovićeva.

Pročitajte još:

Kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, Mihajlovićeva, koja je i visoka zvaničnica Srpske napredne stranke (SNS), istakla je da je krajnje vreme da albanski političari sa Kosova preuzmu odgovornost za potpisane sporazume Beograda i Prištine, da počnu da ih sprovode i da se vrate dijalogu.

Ona je ocenila i da "time što svaka nova kosovska vlada pokušava da dijalog vrati na početak, oni (kosovski Albanci) ne pokazuju da se ne slažu među sobom, već naprotiv, kontinuirano rade na tome da oteraju Srbe sa Kosova".

Student naoružan do zuba došao na fakultet, kada su ga pretresli pronašli su nešto mnogo gore!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M.G. DATUM I VREME: 22.10.2019. 10:16 Bečki univerzitet izrekao je zabranu pristupa jednom studentu koji je dolazio naoružan na predavanja. fakultet, studenti, predavanje, Foto: Alo/ Rajko Ristić Nakon što je prošle nedelje, zbog nošenja pištolja na pojasu, izbačen iz amfiteatra, nad studentom je u ponedeljak sprovedena kontrola i kod njega je pronađen nož, saopštio je Univerzitet.

"Umesto da preuzme odgovornost i vrati albansku stranu dijalogu, Kurti se pravi da sve počinje od njega i da ga ne zanimaju sporazumi koje su potpisali njegovi prethodnici. To samo pokazuje da zapravo nema uslova za dijalog, jer ne postoji druga strana s kojom bi Beograd vodio razgovore”, zaključila je Mihajlovićeva.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!