NOVA SLIKA SRBIJE Biće kao Burdž Kalifa, svi na gradilištu oduševljeno gledali, a onda predsednik uzviknuo: Pogledajte ovu lepoticu...

Najviša zgrada Srbije, najviša zgrada jugostiočne Evrope će biti gotova za godinu i mesec dana.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić danas je sa Muhamedom Alabarom, obišao radove na izgradnji Galerije Beograd. Prilikom obilaska predsednik je najavio otvaranje luksuznog šoping centra u okviru Beograda na vodi za mesec dana, a završetak jedne od kula,, planiran je za narednu godinu. 

- Pogledajte ovu lepoticu, pogledajte kako će to izgledati, sada je urađena polovina zgrade, neka bude kao Burdž Kalifa, rekao je Vučić i zamolio Alabara da toranj bude završen pre Svetog Nikole sledeće godine.

- Tražio sam i dogovorio sam se sa Alabarom da pre Svetog Nikole sledeće godine završimo ovaj toranj, što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvetljena. Moj posao je samo da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet. To će biti nova slika Srbije, najmoderniji deo ne samo Srbije i regiona, već i cele Jugoistočne Evrope - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar nakon obilaska se zahvalio svima koji učestvuju u projektu Beograd na vodi, kao i medijima i predsedniku Srbije. On je istakao da u Beograd vredi ulagati.

Povezane vesti

 • Korisnik: TRUTH
  29/09/2020 - 21:42
  Video sam mnoge strane predsednike da se pohvale ili da se obrukaju pa sta , samo kod nas za svaku sitnicu Vređaj bato ,a zašto neka mi neko objasni a da ne vrti jedno te isto ko pokvarena ploča
 • Korisnik: Milanovic
  29/09/2020 - 20:09
  Ono, jeste u pravu. Bas lepa slika Beograda. Samo mi objasnite, kako ce ta slika da ponogne siromasnom jugu Srbije koji radi za 250 evra. Sta vi kazete gos'n Star i Boza B? A vi iz ASLNOS, objavite ovo iako se kosi sa vasom odanoscu zlatoustom bozanstvu.
 • Korisnik: star
  29/09/2020 - 12:11
  Imaćemo prilike da se ponosimo za godinu i po dana sa najvećom zgradom u Evropi, a u budućnosti i sa čitavim projektom kakav je Beograd na vodi.
 • Korisnik: BozaB
  29/09/2020 - 12:10
  Zaista impresivna slika koja danas dolazi iz Beograda.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi