Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Pogledajte ovu lepoticu, pogledajte kako će to izgledati, sada je urađena polovina zgrade, neka bude kao Burdž Kalifa, rekao je Vučić i zamolio Alabara da toranj bude završen pre Svetog Nikole sledeće godine.

- Tražio sam i dogovorio sam se sa Alabarom da pre Svetog Nikole sledeće godine završimo ovaj toranj, što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvetljena. Moj posao je samo da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet. To će biti nova slika Srbije, najmoderniji deo ne samo Srbije i regiona, već i cele Jugoistočne Evrope - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar nakon obilaska se zahvalio svima koji učestvuju u projektu Beograd na vodi, kao i medijima i predsedniku Srbije. On je istakao da u Beograd vredi ulagati.

Pročitajte još:

Komentari (4)

BozaB

29.09.2020 12:10

Zaista impresivna slika koja danas dolazi iz Beograda.

star

29.09.2020 12:11

Imaćemo prilike da se ponosimo za godinu i po dana sa najvećom zgradom u Evropi, a u budućnosti i sa čitavim projektom kakav je Beograd na vodi.

Milanovic

29.09.2020 20:09

Ono, jeste u pravu. Bas lepa slika Beograda. Samo mi objasnite, kako ce ta slika da ponogne siromasnom jugu Srbije koji radi za 250 evra. Sta vi kazete gos'n Star i Boza B? A vi iz ASLNOS, objavite ovo iako se kosi sa vasom odanoscu zlatoustom bozanstvu.

TRUTH

29.09.2020 21:42

Video sam mnoge strane predsednike da se pohvale ili da se obrukaju pa sta , samo kod nas za svaku sitnicu Vređaj bato ,a zašto neka mi neko objasni a da ne vrti jedno te isto ko pokvarena ploča