SANDULOVIĆ OPLEO PO ĐILASU Kome ste predali Ugovor sa narodom i gde vam je onaj od 5. oktobra kojim ste mahali dok ste PUSTOŠILI SRBIJU?!

Ovim komentarom, lider Republikanske stranke je jasno aludirao na legitimitet ugovora koji su sastavljali lideri Saveza za Srbiju koji svi zajedno, imaju minornu podršku u narodu

Nikola Sandulović
Nikola Sandulović, Foto: Printscreen: Youtube

Nikola Sandulović, lider Republikanske stranke žestoko je isprozivao lidere Saveza za Srbiju, upitavši ih kome da preda Ugovor sa narodom koji je sastavila njegova stranka, ukazavši time na još jednu prevaru opozicije i bezvrednost takvog dokumenta.

- Republikanska stranka je sačinila "ugovor sa narodom". Kome da ga predamo? Đilase? Jeremiću? Obradoviću? Tadiću? Trifunovići? - napisao je Sandulović.

Ovim komentarom, lider Republikanske stranke je jasno aludirao na legitimitet ugovora koji su sastavljali lideri Saveza za Srbiju koji svi zajedno, imaju minornu podršku u narodu.

Postavlja se pitanje sa kim su oni to zaključili ugovor, sa kojim to narodom i gde, i šta su garancije da će taj ugovor biti ispoštovan.

Inače, ovo nije prvi put da političari željni samo vlasti i pljačke sastavljaju ovakav dokument. Isto su učinili i dosovci, uoči 5. oktobra.

- Kome su predali ovaj ugovor i onaj od 5. oktobra sa kojim su mahali dok su samo pustošili Srbiju? - bio je jedan od komentara.

Status Nikole Sandulovića
Status Nikole Sandulovića, Foto: Facebook printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi