Automobil
Privatna arhiva
Automobil

Privatna arhiva

Automobil, Foto: Privatna arhiva

Sinoć oko 23 sati odigrala se prava drama ispred restorana "Pjaca" u Beogradu.

Naime, kako saznajemo, u restoran su se dovezli lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, član opštinskog veća na Starom gradu Branko Miljuš i Generalni sekretar Stranke slobode i pravde Vuk Vučurović..

PROČITAJ JOŠ:

To ne bi bilo ništa čudno, da nisu džip kojim su se dovezli parkirali na nedozvoljenom mestu, tačno preko puta restorana u Ulici cara Nikolaja. Tako su besnim automobilom blokirali ulaz u stambenu zgradu.

Nezadovoljni stanari prijavili su da je neko vozilo blokiralo njihov ulaz, saznaje "Alo!".

Automobil

Privatna arhiva

Automobil, Foto: Privatna arhiva

Na lice mesta izašla je ekipa Komunalne policije i "Parking servisa", a tada je počela drama.

Kada su videli da se radnici "Parkig servisa" spremaju da im odnesu automobil, iz restorana su istrčali Vuk Vučurević i Branko Miljuš, i počeli da se raspravljaju sa organima reda.

Automobil

Privatna arhiva

Automobil, Foto: Privatna arhiva

Odgovornost za vožnju preuzeo je Vučurević.

Ubijali smo Srbe, nevernike i pse! Ono što je rekao o svom sinu još je crnje (FOTO)

AUTOR: Fitim Ladrovci DATUM I VREME: 16.08.2019. 21:56 Reči u koje zdrav čovek ne želi da veruje Fitim Ladrovci, Foto: Privatna arhiva Kosovo je najveći regrutacioni centar za islamske teroriste u Evropi. To nije tajna. Jedinica sastavljena isključivo od Albanaca s Kosmeta i dalje ratuje, a važi za jednu od najkrvavijih.

Inače, Đilas je poznat i po skupocenom voznom parku na kojem bi mu mnogi pozavideli. Istim se mogu pohvaliti i njegovi saradnici.

Međutim, kako saznajemo, zvanični vlasnik luksuznih automobila u kojima se voze Dragan Đilas i njegovi saradici je "Rent a car". Na taj način mnogi uspešno izbegavaju plaćanje poreza.

Automobil

Privatna arhiva

Automobil, Foto: Privatna arhiva

- Ukoliko se vozilo uveze na ime rent a car agencije ne plaća se carina i porez. Na taj način uštedi se 15 do 20 hiljada evra po automobilu. Sve je to novac koji bi išao državi - kaže naš izvor i dodaje:

- Agencija za Rent a car uveze auto sa privatnim parama, ne plati carinu ili porez, formalno vodi automobil na placu kao da nije iznajmljen a vlasnici ih voze po gradu. I još povećavaju troškove na svojim firmama i smanjuju dobit, odnosno porez - ističe.

Automobil

Privatna arhiva

Automobil, Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, u ovom slučaju, vlasnik agencije koja iznajmljuje automobile Draganu Đilasu i njegovim saradnicima je Nenad Gojković.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

I

18.08.2019 20:51

I šta bi ??? NIŠTA ?‍♂️