OGLASIO SE NSP POVODOM BLOKADE REKTORATA! "Ko ste vi iz SzS da preuzimate kontrolu nad institucijom koja pripada studentima beogradskog Univerziteta?"

Nezavisni studentski pokret, povodom blokade zgrade Rektorata pita stranačke aktiviste Saveza za Srbiju, kao i Dragana Đilasa, Srđana Milivojevića i Zorana Lutovca, ko su oni da preuzimaju kontrolu nad institucijom koja pripada svim studentima beogradskog Univerziteta.

SZS u Kragujevcu
SZS u Kragujevcu, Foto: SZS

 

Njihovo današnje saopštenje u kojem poručuju da Uprava i zaposleni u Rektoratu Univerziteta u Beogradu ne mogu više ući na svoje radno mesto i da su oni ti koji će odlučivati ko će ulaziti i izlaziti iz zgrade otvara pitanje da li smo mi na divljem Zapadu?

Đilasovi rušitelji upali na Univerzitet u Beogradu, a iza svega se krije bolestan plan! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 13.09.2019. 17:45 - 13.09.2019. 19:18 Haos u zgradi Rektorata. Rektorat, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu došlo je do incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije, i dozvoljavaju prolazak samo zaposlenima.

Zašto sebi daju sebi za pravo da odlučuju ko će se gde kretati, varvarski zauzimaju zgrade i sprovode teror manjine nad građanima Srbije. 

Očigledno ste svesni da su vaši protesti propali, pa nastavljate da sprovodite politiku nasilja i agresivnosti koju je patentirao Savez za Srbiju, a čiji su predstavnici, Lutovac i Milivojević, danas dolazili da posete svoje stranačke aktiviste koji su blokirali zgradu Rektorata.

Nedopustivo je da političari blokiraju ulaz u Rektorat.
Nezavisni studentski pokret poziva sve koji se bave politikom da prestanu sa nasiljem, jer je nasilje u našem društvu nedopustivo i ne sme biti sredstvo političke borbe.

 BONUS VIDEO: Atmosfera na Kosovu prilikom posete Aleksandra Vučića

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sima
  15/09/2019 - 20:30
  Sa ovakvim ponasanjem gubite i ono malo simpatizera koje ste imali!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi