SZS u Kragujevcu
SZS
SZS u Kragujevcu

SZS

SZS u Kragujevcu, Foto: SZS

 

Njihovo današnje saopštenje u kojem poručuju da Uprava i zaposleni u Rektoratu Univerziteta u Beogradu ne mogu više ući na svoje radno mesto i da su oni ti koji će odlučivati ko će ulaziti i izlaziti iz zgrade otvara pitanje da li smo mi na divljem Zapadu?

Đilasovi rušitelji upali na Univerzitet u Beogradu, a iza svega se krije bolestan plan! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 13.09.2019. 17:45 - 13.09.2019. 19:18 Haos u zgradi Rektorata. Rektorat, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu došlo je do incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije, i dozvoljavaju prolazak samo zaposlenima.

Zašto sebi daju sebi za pravo da odlučuju ko će se gde kretati, varvarski zauzimaju zgrade i sprovode teror manjine nad građanima Srbije. 

Očigledno ste svesni da su vaši protesti propali, pa nastavljate da sprovodite politiku nasilja i agresivnosti koju je patentirao Savez za Srbiju, a čiji su predstavnici, Lutovac i Milivojević, danas dolazili da posete svoje stranačke aktiviste koji su blokirali zgradu Rektorata.

Nedopustivo je da političari blokiraju ulaz u Rektorat.
Nezavisni studentski pokret poziva sve koji se bave politikom da prestanu sa nasiljem, jer je nasilje u našem društvu nedopustivo i ne sme biti sredstvo političke borbe.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Atmosfera na Kosovu prilikom posete Aleksandra Vučića

 

Komentari (1)

Sima

15.09.2019 20:30

Sa ovakvim ponasanjem gubite i ono malo simpatizera koje ste imali!