Ivica Dačić
EPA
Ivica Dačić

EPA

Ivica Dačić, Foto: EPA

* Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na Internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža

* Imenovanje specijalnog izaslanika za Balkan, Metjua Palmera, pokazatelj je da SAD žele da budu jasnije pristutne u ovom regionu, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je juče na Bledskom forumu "ukrao šou" Trampovom specijalcu za region

* Ovog veterana Službe za inostrane poslove SAD, za Srbiju, osim poslovnih, vežu i privatne veze, jer je njegova supruga Danica rođena u Beogradu

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na Internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža.

Imenovanje specijalnog izaslanika za Balkan, Metjua Palmera, pokazatelj je da SAD žele da budu jasnije pristutne u ovom regionu, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je juče na Bledskom forumu "ukrao šou" Trampovom specijalcu za region.

U obraćanju na panelu "Zapadni Balkan, evropeizacija, demokratizacija i zajednička odgovornost" rekao je da Palmera poznaje duži niz godina, ali da od njega "ne očekuje ništa".

- Očekujem mnogo od njegove žene, koja je naša. Ne znam da li je iz Srbije, ali je iz našeg regiona. A kod nas se kaže "odakle ti je žena, odatle si i ti" - kazao je šef srpske diplomatije.

Ivica Dačić

Tanjug

Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Ko je tajanstvena Srpkinja, žena Metjua Palmera, koju Dačić pominje?

Ovog veterana Službe za inostrane poslove SAD, za Srbiju, osim poslovnih, vežu i privatne veze, jer je njegova supruga Danica rođena u Beogradu.

Pre nekoliko godina su se upoznali, dok je Palmer bio na položaju političkog savetnika ambasade SAD u Beogradu. Tada je, kako je otkrio u intervjuu datom podgoričkim medijima, rekao da je u srpskoj prestonici upoznao Danicu Damjanović, koja mu je kasnije postala i supruga.

- Upoznao sam svoju suprugu Danicu, bivšu Damjanović, u Beogradu pre nekoliko godina. Iako je ona rođena u Beogradu, porodica Damjanović ima korene u Crnoj Gori. Imamo kuću u Dobrim Vodama kod Bara gde provodimo veći deo leta - odgovorio je 2014. godine na pitanje podgoričkih Vijesti, kakve su mu veze sa Crnom Gorom.

Pročitajte još:

Doktorka Danica Palmer diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i na praksi je više od 20 godina.

Prema podacima sajta vahealthprovider.com, zaposlena je kao psihijatar u bolnici u Aleksandriji, Virdžiniji. Specijalizirala je dijagnostiku i lečenje mentalnih bolesti, poput depresije, anksioznih poremećaja, zloupotrebe supstanci i šizofrenije.

Govori španski, srpski i hrvatski jezik.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je njenu fotografiju nemoguće naći na internetu, što predstavlja poseban kuriozitet u vreme društvenih mreža.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina