BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ ŽESTOKO UDARILA NA SLEDBENIKE ĐILASA! "Kao hijene su se naslađivali smrću čoveka koji je žrtva pandemije"

Državni sekretar Ministarstva unutršnjih poslova, Biljana Popović Ivković, reagovala je na skandalozno pisanje pojedinih medija nakon smrti oca ministra Nebojše Stefanovića.

Biljana Popović Ivković
Biljana Popović Ivković, Foto: Printscreen / Youtube

Njenu objavu prenosimo u celosti:

- Vest o smrti oca ministra Nebojše Stefanović pojavila se u svim medijima. Ubrzo zatim krenula je lavina ogavnih tekstova i postova na društvenim mrežama gde su Đilasovi sledbenici po komandi počeli, kao hijene da se naslađuju smrću čoveka koji je žrtva pandemije. Oni što su ga do juče razapinjali po medijima ne bi li zadali njegovom sinu udarac, danas besprizorno i bez trunke saosećanja likuju. Ova ogavna pojava nije ništa drugo do bedna osveta čoveka čiji je politički brod definitivno potonuo. Čoveka koji je sebe snimao kako cmizdri i manipulisao empatijom i osećanjima običnih građana. Taj isti se pre neki dan opet slikao i objavio svuda, kako pakuje neku pomoć za stanovnike Novog Pazara, ali je kao da to niko ne zna, izašlo u javnost slučajno. Bedna slučajnost, doduše primerena Djilasu. Lažna saosećajnost juče, bezobzirna bezosećajnost danas. Ništa strano, jedno sa drugim ide. Ovo je samo još jedna izopačenost cinika koji ne samo što svim silama pokušava da na talasu globalne pandemije ovu situaciju iskoristi za oživljavanje političkog prisustva, nego čak hrani svoju sitnu dušu tuđom, ličnom nesrećom. Branko Stefanović je bio veliki čovek, prijatelj, iskren, duhovit i veseo, i takav će ostati u mom sećanju, kao i svih onih ljudi koji su ga poznavali, a koji pripadaju pristojnoj Srbiji - napisala je Biljana Popović Ivković.

Podsetimo, pojedini mediju skandolozno su izveštavali o smrti oca ministra Nebojšte Stefanovića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi