VLADIMIR ĐUKANOVIĆ O NAPADAU LIDERA DVERI NA DRAGOLJUBA MIĆUNOVIĆA Kakvi bi Đilas i Boško bili prema protivnicima da su vlast ako saborce ovako vređaju?

Reakcija

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

 

Narodni poslanik i član glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović oštro je danas putem društvene mreže Fejsbuk osudio brutalni napad lidera Dveri Boška Obradovića na poslanika Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića povodom njegove izjave o besmislenosti bojkota izbora.

Dragoljub Mićunović
Dragoljub Mićunović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

"Odavno pišem i govorim da je politika uvreda nešto što je odlika nemoćnih. Vređati profesora Mićunovića tako primitivno kao što je to učinio Boško Obradović. Ej, ljudi, pa to nije normalno. Kolika je samo nemoć Boška Obradovića u odnosu na profesora. Kolika je njegova nemoć i inferiornost prema svakom ozbiljnom čoveku. Žalim što sam ikada pomislio da od Boška Obradovića može da se iznedri ozbiljan nacionalni lider. Mene su Bogu hvala učili da poštujem protivnike. Mogu da se ne slažem sa nekim, ali svakog poštujem. U ovoj situaciji Obradović vređa profesora koji bi trebalo da bude sa njim u koaliciji. Da mu bude saborac. Vređa ga jer, gle čuda, profesor Mićunović ima mišljenje. Zamislite, profesor i doajen naše političke scene usudio se da ima mišljenje. Suprotstavio se Đilasu. Kakvi bi Đilas i Boško bili prema protivnicima da su vlast ako saborce ovako vređaju?
Žalosno i jadno".

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Printscreen

 

Poslanik i jedan od osnivača Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je da smatra da je bojkot izbora besmislen i da bi jedino mogao da delegitimiše izbore ako na njih ne bi izašlo 50 odsto birača, što se, kako je dodao, neće desiti.

Mićunović je rekao da se bojkotom izbora pravi i napetost u društvu, kroz pokušaje da se vanparlamentarnim sredstvima, uz građansku neposlušnost, konflikte i demonstracije, ugrožava vlast.

 Samo par sati nakon Mićunovićevog intervjua, stigao je odgovor lidera Dveri Boška Obradovića: Da li je moguće: od komuniste, "jahanja popova" i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima?! - napisao je Obradović na svom nalogu na Tviteru.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi