LEGENDARNI SUSRET BREGOVIĆA I KARADŽIĆA "Kako ide naša stvar?!" - "Dobijamo ih sto posto!" Marić nije mogao da veruje šta je čuveni muzičar posvedočio u "Ćirilici"

Otkako su se duhovi uzburkali oko Bregovićeve izjave u televizijskom intervjuu u emisiji "Ćirilica", u kojem je, između ostalog, progovorio o svom susretu s osuđenim ratnim zločincem Radovanom Karadžićem, reakcije ne prestaju.

Goran Bregović Milomir Marić
Foto: printscreen

 

* Bregović i Karadžić su se sreli ispred jednog hotela

* Pitanje izazvalo polemiku širom Balkana

* Voditelj emisije "Ćirilica" Milomir Marić nije mogao da veruje šta se dogodilo

 

Bregović je tada ispričao da se svojevremeno susreo s Karadžićem u jednom beogradskom hotelu i da ga je pitao "Kako ide naša stvar?". Na šta mu je Karadžić odgovorio: "Dobijamo ih 100 posto"!

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Jedino obraćanje Nenada Jezdića nakon napada lažne elite!

Mnogi su to protumačili kao izliv nacionalizma odnosno pitanje kako ide "srpska stvar" u krvavom ratu.

U Vučićevom kabinetu šapuću, predsednik se sprema za sudbonosni put, Pompeo ga čeka U KUHINJI!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 20.08.2019. 07:20 - 20.08.2019. 07:30 Susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i američkog državnog sekretara Majka Pompema biće suštinski, a ne samo formalnog karaktera, pišu mediji i navode da će visoki američki zvaničnik posle sednice SB UN o Bliskom istoku organizovati ručak samo za Vučića.

Goran Bregović je nedavno objasnio i da su njegovo pitanje, a Karadžićev odgovor bili u vezi s kockom, tačnije s kartanjem koje se odvijalo u hotelu Intercontinental, a ne s ratom. Jer, tada rat nije ni počeo.

ERDOGAN POSLAO PORUKU! Odložena poseta Srbiji, Ankara otkrila razlog!

Bregović je gostujući u "Ćirilici" o susretu s Karadžićem govorio u širem kontekstu, prisećajući se i jedne anegdote o "susretu s Titom u WC-u" koja se nekada prepričavala, a zanimljivo je i šta je odgovorio na konstataciju Milomira Marića da je na put preko Atlantika poneo i "Bibliju i Kuran".

Pogledajte šta je Goran Bregović zaista pričao u "Ćirilici".

 

BONSU VIDEO: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi