OVO SE JOŠ NIKAD NIJE DESILO! Kad su Vučića primili na VMA, lekari su se odlučili na krajnje neobičan potez!

Vučić je sinoć primljen na Vojnomedicinsku akdemiju.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je siguran da će sa zdravstvenim stanjem predsednika Aleksandra Vučića, koji je juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, biti sve u redu.

Nove informacije o predsednikovom zdravstvenom stanju čitajte OVDE!

- Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare - rekao je Vulin. Na pitanje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da lekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

 

- Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovek - naveo je Vulin.

"DI TREBA POSLAT IZRAZE SUĆUTI I BUKET CRNIH RUŽA" Hrvati likuju što je Vučić u bolnici, za povraćanje je šta pišu po svojim medijima! (FOTO)

Dodao je i da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje!

Bolnica
 Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao - rekao je Vulin.

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije saopštio je jutros da je predsednik Srbije u petak 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima, primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

POD OZNAKOM HITNO! Rusi preneli vest o zdravstvenom stanju predsednika Vučića!

Bonus video

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi