Vedrana Rudan
Alo!/Vladimir Marković
Vedrana Rudan

Alo!/Vladimir Marković

Vedrana Rudan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Vedrana Rudan se ponovo osvrnula na batine koje su Srbi u proteklo vreme dobili u Hrvatskoj

* Takođe je izjavila da je Kolinda "ležala negde bolesna kada je Bog delio pamet"

* Dodala je u šali da hoće da povuče svoje veze i da namesti Đokoviću da bude predsednik 

Na pitanje da objasni napade na Srbe u Hrvatskoj, Vedrana Rudan je u svom stilu rekla da na taj način Hrvati dokazuju svoju "hrabrost".

- U poslednje vreme Srbi u Hrvatskoj imaju status štakora. Mlate ih, prebijaju, vređaju i prozivaju. To se ne dešava slučajno. Ubijanje boga u Srbima danas je u Hrvatskoj službena politika. Logično. Vlast skreće pažnju naroda sa pravih tema. Nema ovde lekara, medicinskih sestara, učitelja, konobara, čistača ulica, vozača ulica, penzija kojima ljudi mogu da kupe parče hleba... Nema budućnosti. Ima političara koji rasprodaju zemlju za proviziju i građana koji beže glavom bez obzira sa broda koji samo što nije potonuo. Dablin je već dugo glavni grad Hrvatske. U takvoj zemlji narodu moraš ponuditi krivca za sve što mu se dešava.

"I zecu se ku**c na sirotinju diže! Zato u poslednje vreme Hrvati mlate Srbe!"

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 25.08.2019. 20:25 - 25.08.2019. 20:40 Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku, komentarisala je nedavne napade na Srbe kraj Knina, kao i na Srbina povratnika nedaleko od Rijeke. Vedrana Rudan, Foto: Alo!/Vladimir Marković * Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku, komentarisala je nedavne napade na Srbe kraj Knina * "I zecu se ku**c na sirotinju diže.

- Mlaćenjem Srba neki "Hrvati" se oslobađaju stresa. Znaju da za to neće biti kažnjeni, pa im je orgazam siguran. Sve ih provocira. Kad Srbin gleda utakmicu u Kninu, kad šeta Splitom u "srpskoj" trenerci, kad... Ali kad su NATO vojnici došli u Zadar da se "opuste", kad su im pop*šali grad, kad su hvatali Hrvatice za s*se, demolirali kafiće, j*bali čitavom Zadru mater, niko nije pružio otpor. Hrvatska policija se sakrila u mišjoj rupi, a Hrvatine se usr*še. Dakle, nisu "Hrvati" zlostavljači baš toliko izvan kontrole. Pop*zde samo kada je sa druge strane slabiji – rekla je Vedrana Rudan, pa zatim "oplela" po hrvatskoj predsednici:

- Hrvatski predsednici nisu plaćeni da bi Hrvatsku "vodili". Za šta su plaćeni niko ne zna. Ništa joj ne zameram. Kad je bog delio pamet, ležala je negde bolesna. Pa ipak, kad pogledam ekipu koja želi da joj otme "vlast", obuzme me užas. Kratka istorija Hrvatske pokazala nam je da uvek može gore.

Na pitanje da li su joj Hrvati oprostili što se devedesetih udala za Srbina, Vedrana Rudan je još jednom pogodila u centar:

- Ljubav je ono što pokreće nas žene. Šta košta da košta. Nikada mi nije palo na pamet da razmišljam šta o meni misle "Hrvati". Ne zanima me šta o meni misli ni najuža rodbina – rekla je Vedrana Rudan, pa zatim razjasnila da li je istina da ne voli Novaka Đokovića:

- Ko to kaže ko to laže? A ja baš ovih dana pokušavam da potegnem neke svoje veze i predložim da on bude sledeći hrvatski predsednik. Ne vidim ko ne bi za njega glasao. Vi nama Đokovića, mi vama Kolindu?

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Goran Vesić prognozira rezultat utakmice Jang Bojs - Crvena zvezda