Goran Vesić
Alo!/ Rajko Ristić
Goran Vesić

Alo!/ Rajko Ristić

Goran Vesić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se večeras posle novog priloga televizije N1

* On se obratio uredniku te televizije posle priloga da se opravda to što Đilas pali knjige

* Vesić je poručio da su za političare izbori test koliku podršku imaju, a oni će najkasnije u martu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se večeras posle novog priloga televizije N1 o dešavanjima ispred galerije Progres za vreme i posle promocije knjige, kada je napadnut od strane Đilasovaca.

Užasna slika je poslata iz Beograda, da se spaljuju knjige i to knjiga koja nikoga ne vređa!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 19:30 Reakcija Aleksandar Vučić, Foto: prinstskrin Znate li bilo šta gore od spaljivanja knjiga, zapitao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da je sinoć iz Beograda poslata užasna slika. Vučić je to rekao upitan da komentariše ponašanje opozicije koja je sinoć spalila knjigu Gorana Vesića, tokom promocije u centru grada.

 

Vesić je na svojoj Fejsbuk stranici napisao:

" Đilasov plaćenik Jugoslav Ćosić ponovo dokazuje da je samo polupismeni politički komesar. Danas je zadatak “Jugoslava iz Luksemburga” da opravda to što njegov gazda Đilas pali knjige, prvi put u Evropi posle Adolfa Hitlera.

PROČITAJTE JOŠ:

 

I kako da tridesetak plaćenika, narkomana i pijanica među kojima je Branko Miljuš, lečeni i izgleda neizlečeni, narkoman, koji pokušavaju da linčuju mene i moje goste prikaže kao “mirne građane”. Najsrećniji bi bio “Jugoslav iz Luksemburga” da je neko od gostiju na mojoj promociji ili da sam ja ubijen od “mirnih građana”.

 

To bi za ovog uglavnog pijanog političkog komesara bio dokaz da je Srbija demokratska zemlja, a da njegov gazda, lopov, može da vlada. A kada njega telefonom pozove čovek koga poznaje i sa kojim je pravio poslove tada kuka kako je ugrožen i moli policiju da ga zaštiti. Bedna kukavica, jaka posle tri vinjaka ali na rečima.

Ali neka ne brine Jugoslav za mene i moju stranku. Za političare su izbori test koliku podršku imaju, a oni će najkasnije u martu. Pa ćemo da proverimo ko je jači - narod ili Đilasovi plaćenici među kojima je i on.

A Jugoslavu je gledanost dokaz koliko ga narod voli. Uprkos milionima uloženih evra, nezakonitom prvom mestu na daljinskom najjačeg kablovskog operatera, utaji poreza i nelegalnom prekograničnom emitovanju, rejting televizije je baš nizak što i nije neki dokaz ljubavi građana. Ali tako je bilo oduvek kod Jugoslava. Nizak rejting, pitanja glupa, a plata odlična za komesarski posao", napisao je Vesić.

BONUS VIDEO: uča ispred galerije "Progres"