Aleksandar Vučić
Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Stotinak pristalica opozicionih lidera upalo je u subotu uveče u zgradu Javnog servisa i tom prilikom razlupalo zgradu državne televizije. Sutradan, u vreme obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića isti huligani krenuli su na zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu, pokušali da uđu u zgradu, krenuli da tuku policiju i uzvikuju sramne parole.

Pročitajte još:

 

Potom je nekolicina huligana predvođena Boškom Obradovićem napala pripadnike policije na uglu ulica kralja Milana i Kneza Miloša u Beogradu, a za to vreme Đilasovi mediji pozivalu su sve vreme na linč i ubistvo predsednika.

Predsedništvo

Alo.rs

Predsedništvo, Foto: Alo.rs

Pročitajte i ovo:

 

Novinarka Đilasove i Šolakove televizije N1 Žaklina Tatalović pitala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Četvrtoj međunarodnoj konferenciji Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije" da li se slaže sa naslovima u medijima da N1 hoće da ga ubije.

Na njegovo da ne zna o čemu je reč, nije htela ni da mu odgovori na pitanje šta se ustvari desilo - da su pozivali na njegovo streljanje.

 



 

Komentari (6)

Slavica

18.03.2019 16:17

Nacin na kojo pokusavaju da dodju do vlasti je degutantan.

Milovantihi38

18.03.2019 16:20

Imam utosak da je TV N1 i osnovana samo iz jednog razloga. Pretnje treba ozbiljno shvatiti i preispitati ih. To nije ni malo bezazleno.

Viktor

18.03.2019 17:20

Nasilje nikad nije rešenje.

Milan

18.03.2019 19:22

Kako je jadna i bedna ova opozicija, šačica huligana ne može protiv volje naroda!

Rade

18.03.2019 20:11

Da je Srbija pravna država N1 bi bio zatvoren još odavno i poslat odakle je došao!!!a ove naše ljige što se prodaju za šačicu para nek im služi na čast!!!mislio sam da su advokati najgori ali novinari ubedljivo broj 1.

Svetigora

18.03.2019 21:07

Ona od bezobrazluka i ne želi da vidi koliko je nisko pala. Oni se ponose tim nasilničkim izjavama i pozivima na ubistvo.