Jovo Bakić
Youtube/Printscreen
Jovo Bakić

Youtube/Printscreen

Jovo Bakić, Foto: Youtube/Printscreen

Bakić je priznao da je opozicija nemoćna pred podrškom koju u narodu ima predsednik Aleksandar Vučić i vladajuća koalicija, pa je izneo svoje "genijalno rešenje" kako opozicija može doći na vlast, ponovo najavljujući fizički obračun sa svima koji nisu po njegovoj volji.

Pročitajte još:

– Pobeda bi bila kada bi ih videli kako plivaju po Savi i Dunavu, jer izbornim listićima sigurno nećemo do nje doći. Opozicija ako želi da bude verodostojna trebalo bi da nas okupi par hiljada kada neku staricu pokušavaju da isele na ulicu. Ako bi se par hiljada nas okupilo prilikom sprečavanja deložacija, onda možemo da se nadamo pobedi. Bojkot ima smisla ukoliko se pomaže ugroženim ljudima – istakao je Bakić javno pozivajući na političko nasilje i promenu vlasti silom.

"Blati Stefanovića, to je isto kao kada lopov upre prst u poštenog čoveka i kaže drži lopova"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:36 Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković reagovala je na jučerašnje saopštenje Vuka Jeremića u kome optužuje sadašnju vlast za navodnu propast obrazovnog sistema u Srbiji. Biljana Popović Ivković, Foto: Tanjug/Tanja Valić - Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor Jugopetrola, te nažalost nije mogao da ga školuje na Kembridžu i Harvardu.

Bakić je u svom zanosu izvređao i Srbiju kao državu, pozivajući međunarodne faktore da se umešaju u društvene tokove u našoj zemlji.

Predsednik Vučić je upravo emitovao snimak i nikad iskrenije, saopštio građanima Srbije: Neka nam je sa srećom!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:44 Poruka osvanula na Instagramu. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, od Obrenovca do Ljiga, bude nazvan po Milošu Velikom, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost, poručio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja te deonice.

On je istakao i bitnost međunarodnih činilaca u promeni društva jer je kako kaže Srbija "banana država".

Na tribini su učestvovali još i Dragan Đilas predsednik Stranke slobode i pravde, Vladimir Gajić član pravnog saveta Jeremićeve Narodne stranke, Zoran Lutovac predsednik DS, Srđan Marković iz pokreta "1 od 5 miliona" i Dobrica Veselinović aktivista inicijative "Ne davimo Beograd".

Kako do pobede?

Alo.rs

Kako do pobede?, Foto: Alo.rs

Podsetimo, ovo nije prvi ispad Jove Bakića u kome poziva na nasilje. On je već nekoliko puta isticao da političke protivnike treba juriti po ulicama, mada se nije istakao ličnim primerom. Valjda drugi građani treba da se tuku po ulicama da bi na vlast silom doveli ekipu koja zamišlja da je "demokratska, slobodarska i pristojna", iako su ličnim primerima jedino isticali sve suprotno.

Vučić odlazi u posetu dalekoistočnom prijatelju. Veliki dan za Zemlju izlazećeg sunca

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:43 Zvanična cvečanost traje dan Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće ceremoniji inauguracije japanskog cara Naruhita, 22. oktobra 2019. godine, rekao je danas novinarima predstavnik Ministarstva spoljnih poslova Japana Džun Saito, istakavši i da se saradnja dve zemlje drastično razvila od kada je premijer Šinzo Abe posetio Beograd.

Posle svega, možemo samo da se zapitamo šta je pravi cilj ljudi koji se okupljaju na ovakvim tribina ako ovako javno ističu da će njihova pobeda biti kada politički protivnici budu plivali Savom i Dunavom.

Da li je to ta "demokratija, sloboda, pristojna Srbija" za koju se zalažu prestavnici opozicije.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista