Aleksandar Jovičić
Tanjug
Aleksandar Jovičić

Tanjug

Aleksandar Jovičić, Foto: Tanjug

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kao član Predsedništva Srpske napredne stranke, najoštrije osuđujem izjavu gospođe Vesne Pešić, koja je direktni poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uz dužno poštovanje prema godinama gospođe Pešić, njena izjava je u najmanju ruku sramotna i skandalozna. I još je veća sramota što svi znamo da ona to radi po nalogu svog finansijera i mentora Dragana Đilasa. Rukopis Dragana đilasa i njegovih poltrona prepoznaje se u pozivu na atentat na predsednika Vučića, koji je Vesna Pešić direktno uputila preko tvitera.

To je dokaz da Đilasovci postaju nervozniji jer se približavaju izbori na kojima će građani suditi i za rad i za nerad. Njihov program i platforma za izbore su silovanje, nasilje, lazi o predsednikovoj porodici, motorne testere i snajperi! Njihova ideologija se zasniva na mržni prema Vučiću, jer iza njega su rezultati, auto putevi, veće plate, bolji život građana i veći ugled Srbije u svetu. I zato napadaju predsednika Vučića sa svih strana.

On predstavlja prepreku da se Đilas, Boško, Jeremić i njihovi poslušnici domognu državne kase koju će nemilosrdno čerupati kao što su to radili svih godina dok su bili na vlasti.

Poručujem im da im građani Srbije to neće dozvoliti, da su izabrali put koji je svojom mudrošću i domaćinskom politikom trasirao Aleksandar Vučić i da predsednik nije sam jer uz njega je ogromna većina Srbije koja želi bolju i dostojanstvenu budućnost!"