Foto: Alo/ilustracija
Palata Srbija Crveni tepih Angela Merkel u Beogradu

Foto: Alo/ilustracija

Palata Srbija, Crveni tepih, Foto: D. Ramadani

Češki predsednik Miloš Zeman posetiće Srbiju u septembru, saopšteno je danas u Pragu.

On će boraviti u Beogradu od 10-12. septembra a s obzirom na to da je izuzetno važan ekonomski aspekt posete sa Zemanom će doputovati i i privredna delegacija, naveo je predsednikov spoljnopolitički savetnik Rudolf Jindrak, prenosi ČTK.

Pročitajte još:

Prethodno je Zeman posetio Srbiju 2014. godine.

Agencija navodi da će potom, početkom oktobra u mestu Lani u Češkoj, gde se nalazi Zemanova rezidencija, biti održan dvodnevni sastanak Višegradske četvorke na koji su pozvani i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović i slovenački predsednik Borut Pahor.

Stižu vojne zveri! Pao dogovor! Opasnost na granici sa zemljama NATO!

Reč je o vrlo modernim brodovima koji su prenaoružani topovima i mitraljezima Vojska srbije, Foto: Ministarstvo odbrane * Rečna flotila Vojske Srbije uskoro će biti bogatija za moćne vojne čamce i manje borbene brodov * Srbiju će sa reka braniti tajp 022 haubej * Reč je o saradnji koju su ostvarili Aleksandar Vučić i Si Đinping Rečna flotila Vojske Srbije uskoro će biti bogatija za moćne vojne čamce i manje borbene brodove koje će naša država kupiti od Kine.

Kako je predviđeno, prvog dana razgovarće samo lideri V4, a drugog dana pridružiće im se i predsednici Srbije, Hrvatske i Slovenije, a glavna tema bi trebalo da bude odnos EU i Balkana i EU posle izbora nove administracije.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Komentari (1)

Grozdana

20.08.2019 01:28

Akcija sve dok traju zalihe.