ZLA MARINIKA OPET LAŽE! Jesi li to ljuta što Đilas nije klepio lovu i na vakcinama?!

Država Srbija je direktno uvezla vakcine od kompanije Sinofarm iz Narodne Republike Kine i ceo region bruji o tome kako je naša zemlja već počela sa masovnom imunizacijom

Marinika Tepić
Marinika Tepić, Foto: Tanjug

I dok je narod zadovoljan i veruje svojoj državi, Marinika Tepić po nalogu Dragana Đilasa izmišlja da su vakcine uvezene preko posrednika, što je apsolutna laž.

Iako je sasvim normalno da se u vanrednim okolnostima i preko posrednika sve zemlje dovijaju kako da dođu do vakcina za kojima je prava otimačina u svetu, što su potvrdili i zvaničnici SZO, država Srbija je uspela direktno da kupi vakcine od kompanije Sinofarm, zahvaljujući snažnim vezama koje naša zemlja gradi sa Narodnom Republikom Kinom.

Tvit
Tvit, Foto: Printscreen

Međutim, lažljiva Marinika, koja je poznata po tome što je tvrdila da kokoške u Morovicu gaje marihuanu, sada je izmislila i ovu, njenu najnoviju laž.

Poznato je da je upravo predsednik njene stranke tajkun Dragan Đilas cesto preko svojih posredničkih agencija dok je upravljao celom zemljom, trgovao i valjao tv sekunde i na tome stekao višemilionsko bogatstvo, pa je verovatno Marinika pomislila da tako svi rade. Ne Marinika, otimanje od države specijalnost je samo tvog šefa Đilasa!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi