JEREMIĆEV SAVETNIK ČEDA ANTIĆ TVRDI: Kosovo je izgubljeno, prodala ga je Demokratska stranka! (VIDEO)

Istoričar i član saveta Narodne partije Vuka Jeremića, Čedomir Antić još 2011. godine pozvao je na priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije.

Čedomir Antić
Čedomir Antić, Foto: Printscreen

Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji i pokušava da spase i ono što se spasti ne može, opozicija staje na stranu ustaša i Šiptara koji sada na sve moguće načine pokušavaju da bace ljagu na predsednika naše zemlje zbog stava o Kosovu.

I dok se opoziciona kvazi elita grčevito bori da dokaže kako predsednik Vučić radi "loš posao" za Kosovo, zaboravljaju, ili namerno preskaču činjenicu, da su upravo njihovi lideri još 2011. godine pozivali da se prizna nezavisnost!

Naime, član saveta Jeremićeve stranke, istoričar Čedomir Antić je u intervjuu za B92 još 2011. godine rekao da je Kosovo izgubljeno i da ga treba priznati kao nezavisno.

On je tada priznao da je Demokratska stranka kriva za sve.

- Srbija je imala neke argumente za postizanje istorijskog kompromisa sa Albancima, ali mi smo te argumente izgubili, pre svega zbog slepila Demokratske stranke - rekao je tada Antić.

Dakle, da se opozicija pita nešto, Kosovo bi odavno bilo izgubljeno, ali na svu sreću pita se predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se svim silama bori za pronalaženje što boljeg rešenja.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Andrej
  13/09/2018 - 15:40
  A sta je Vucic obecavao i pricao o Kosovu 2011. a sta prica sada? Koliko se secam, obecao je da ce ponistiti sve sporayume koja je postigla DOS-ovska vlast i vratiti Kosovo u sastav Srbije. A sad prica drugu pricu...
 • Korisnik: Marijavukic10
  13/09/2018 - 12:23
  Oni su krivi za sve sto se desava, bolje da cute.
 • Korisnik: Marijavukic10
  13/09/2018 - 12:23
  Oni su dno dna, zbog njih se sve ovo desava.
 • Korisnik: delije1389
  13/09/2018 - 10:53
  Sve sto su oni izgubili Vucic vraca u Srbiju.
 • Korisnik: Branka
  13/09/2018 - 10:45
  Izgubljena je opoziija u vremenu i prostoru. KiM nije izgubljeno i nikada nece jer se vlast i pravi ljudi bore na pravi nacin.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi