Vuk Jeremić
Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Tanjug/Sava Radovanović

Vuk Jeremić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Bivši predsednik Skupštune Srbije i jedan od čelnih ljudi DSS-a iz vremena Vojislava Koštunice, Dragan Maršićanin otkrio je da je odbio nalog tadašnjih istaknutih članova DS Vuka Jeremića i Borka Stefanovića da radi protiv interesa Srbije.

Pročitajte još:

Tadašnji ministar spoljnih poslova Jeremić i njegov partijski saborac Stefanović pokrenuli su disciplinski postupak protiv Maršićanina koji se u to vreme nalazio na mestu ambasadora.

Vučić u sredu putuje na sastanak sa velikim prijateljem Srbije! Očekuje ih važan razgovor u četiri oka!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 14:05 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u sredu u dvodnevnu posetu Mađarskoj. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić On će, kako saznaje Tanjug, u Budimpešti, najpre imati sastanak sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Vučić i Orban razgovaraće u četiri oka.

Maršićanin je sve ovo otkrio javnosti.

- Ministar Jeremić i gensek Stefanović pokrenuli protiv mene disciplinski postupak. Ništa lično. Odbio sam da kao ambasador sprovedem nalog koji je štetio interesima Srbije. I sada bi da uče ko je patriota i ko je opozicija. Neće da može - napisao je Maršićanin.

Dragan Maršićanin

Twitter Printscreen

Dragan Maršićanin , Foto: Twitter Printscreen

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete