Vuk Jeremić
Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Alo/ Dejan Briza

Vuk Jeremić, Foto: Alo/ Dejan Briza

Predsedništvo Narodne stranke večeras je jednoglasno donelo odluku o bojkotu predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora.

Vuk Jeremić, svestan da ga narod nece prihvatiti nakon silnih afera, a posebne onih sa Patrikom Hoom i Milanom Roćenom, crnogorskim diplomatom, rešio da preseče. 

Kako se saznaje, nije imao drugog izbora, jer nakon brojnih bahaćenja i luksuznih putovanja širom sveta, ne može više da pogleda narodu u oči, pa je rešio da odustane od učestvovanja na izborima, i pre samog raspisivanja.

Vučiću nož u leđa zabili ovi članovi SNS! Počinje KONAČNI OBRAČUN!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:01 Neočekivano! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Velike promene dogodiće se u Srpskoj naprednoj stranci, a predsednik Srbije i naprednjaka više puta najavio je da će te promene biti korenite, a ne kozmetičke!

I pre samog starta, postao je svestan da nema nikakve šanse, jer narod ne prašta.

Kako nas obaveštava izvor blizak Vuku Jeremiću, njegovi navodni istomišljenici su ga posavetovali da je isplatljivije bojkotovati izbore, jer šef partije ionako nema vremena da se posveti politici, jer najviše vremena posvećuje slikanju po svetskim metropolama.

Naime, izazvana je bura u medijima kada su objavljeni razgovora Vuka Jeremića i Milana Roćena crnogorskog diplomate i najbližeg saradnika Mila Đukanovića.

Pročitajte još:

Roćen i Jeremić ugovarali su 29 soba u ekskluzivnom letovalištu Sveti Stefan, a u opuštenom razgovoru čulo se kako zajedno konstatuju: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra.

Ovo je samo jedan u nizu od skandala koji prati srpskog političara i svetskog putnika Vuka Jeremića

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Komentari (1)

Nemanja

21.08.2019 13:50

Koga on bojkotuje pa dobio bi 0.4 % glasova. Zna kakva ga sudbina ceka pa se plasi. Mukica.