Dragan Đilas i Vuk Jeremić
Printscreen
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Printscreen

Dragan Đilas i Vuk Jeremić, Foto: Printscreen

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da nije nikakva tajna da je sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom imao „više od jednog nesporazuma u životu“ i da ne sagledavaju na isti način budućnost Srbije nakon promene vlasti, ali da se sada zajedno zalažu za fer i slobodne izbore.

„Nas dvojica nismo isto. Đilas zastupa državni kapitalizam i socijaldemokratiju, a Narodna stranka ne. Mi smo na desnom centru, mi verujemo u domaće privatno preduzetništvo, jake institucije, tradicionalne vrednosti i pridajemo ogromnu važnost borbi za nacionalne interese“, rekao je Jeremić zrenjaninskoj televiziji KTV, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Jeremić je jasno poručio da je zajednički cilj njega i Đilasa dolazak na vlast, nakon čega, njihove razlike neće biti toliko važne.

„Sve i da postoji sukob među nama, ne bih o tome javno govorio. Đilas i ja ćemo, nakon što se Srbija oslobodi jarma diktature, skoro sigurno biti na različitim stranama – to je očigledno. Ali odgovorni ljudi u opoziciji danas svoja neslaganja ne bi trebalo da iznose u javnost“, dodao je Jeremić.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Zare

19.11.2020 11:33

Ja bože budale. Pa više i nekriju da im je jedino važno da dodju na vlast. Kao pa posle ćemo videti sta ćemo sa državom, privredom, narodom. Nemaju ništa da ponude ljudima da glassju za njih. Pa ovo je strašno. Nije cudo što imaju sve manju podršku.