Jelena Mihailović
screenshot
Jelena Mihailović

screenshot

Jelena Mihailović, Foto: screenshot

"S obzirom da dolazim iz sfere muzike, dobro poznajem muzičko stvaralaštvo i van okvira klasične muzike kojom se bavim te sam upravo u jednoj pesmi koja je napisana i otpevana 1981. godine uočila aktuelnost i podudaranje tema koje se tretiraju u toj rep numeri (Kandidati Mandati) i tema o kojima se i danas diskutuje u parlamentu i društvu. Odlučila sam da na kraju svog izlaganja stihove pokušam da "odrepujem" kako bi zaintrigirala, kako skupštinski tako i auditorijum koji je pratio skupštinska događanja preko različitih medija, za probleme čije rešenje prilično tapka u mestu već nekoliko decenija, bez obzira na velike napore koji su uloženi prethodnih godina i za koje sam sigurna da će biti uloženi i ubuduće, a na šta sam na neki način želela da podsetim i novoizabranu vladu i potencijalno podstaknem na razmisljanja u pravcu iznalaženja načina i metoda da bi se ti problemi prevazišli.

Duboko sam ubeđena da do uspeha u rešavanju problema može da dovede samo zajedništvo zakonodavne i izvršne vlasti u sadejstvu sa svim gradjanima naše zemlje."

Pročitajte još:

Komentari (2)

Boris

29.10.2020 16:21

O fala ti Bože??? Da ne gledamo više Čanke ,Jovanoviće,Dinkiće,Pajkiće,Đeliće,Svilanoviće....lista je dugačka. Oni nisu znali ni boje Srpske zastave niti ih je bilo briga za Srbiju.

sladjana

29.10.2020 17:38

@Boris - Zaboravio si da kazes da nisu znali ni da repuju, sto je valjda najgore....