Biljana Popović Ivković
Alo!/Vladimir Marković
Biljana Popović Ivković

Alo!/Vladimir Marković

Biljana Popović Ivković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Kao žena, koleginica i kao gradska sekretarka za socijalnu zaštitu najoštrije osuđujem današnje uvrede izrečene Biljani Popović Ivković. Svedoci smo uvreda i vređanja žena od strane pristalica Đilasa, Obradovića i njihovog tzv. Saveza. Jedina politika koju su za godinu dana pokazali jeste rušenje, nasilje, bezidejnost i napadanje predsednika Vučića, njegove porodice i njegovih najbližih saradnika - rekla je Stanisavljević i dodala:

Pročitajte još:

- Shvatili su da radom i znanjem ne mogu da pobede Srpsku naprednu stranku i predsednika Vučića, pa kao i svi slabići pokušavaju da do vlasti dođu tako što će upućivati najniže udarce. Videvši da je podrška građana njihovim opcijama na nivou statističke greške koriste sva sredstva kako bi se opet dočepali vlasti i novca koji bi isključivo koristili za lične interese, apsolutno ne vodeći računa o svom narodu i svojoj državi - istakla je ona.

Podsetimo, Nebojša Aleksić iz Saveza za Srbiju je bez srama rekao državnoj sekretarki da je "bolesna u glavu" kao i "da je dobra samo za navlačenje", a onda je otišao korak dalje pa joj je pretio i silovanjem!

Vučić direktno iz Budimpešte saopštio: Sve je neizvesno!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs DATUM I VREME: 05.09.2019. 11:00 - 05.09.2019. 11:16 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas dvodnevnu posetu Budimpešti učešćem na Trećem demografskom samitu, gde je govorio o demografskim izazovima Srbije. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Predsedništvo Srbije Na početku izlaganja Vučić je govorio o brojkama sa kojima se zemlja suočava, istakavši da je 2018.

- Mala, a šta kažeš na jedno jutarnje štelovanje donjeg trapa, ono na zornjaka, brzinski?! - jedna je od gnusnih uvreda Aleksića.

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

Tresimesi1

05.09.2019 13:28

Politika opozicije je bazirana na nasilju i vređanju,i naravno kao osnov svega je ponovno zasedanje na vlast i finansijsko uništavanje zemlje.Ali narod je valjda uvideo s kime ima posla.

Milovan

05.09.2019 15:26

Nepristojna je svaka uvreda upućena Damama pogotovu javno.