"BUDI HRABAR, STAVI NEKU SVOJU FOTKU" Jedan orgijao sa transvestitima, drugi spopadao maloletne dečake: Evo ko su Đilasovi uzbunjivači heroji! (FOTO)

U nastavku hajke na državu Đilasovi mediji danas su javnosti predstavili navodnog uzbunjivača Dragana Žebeljana za kojeg navode da je veliki borac za bolju policiju i to zajedno sa svojim prijateljem Lepomirom Bakićem i da zbog toga ova dvojica heroja mnogo trpe! Degutantni detalji iz biografije obojice odavno su poznati javnosti i postavlja se pitanje da li bi Dragan Đilas želeo da o bezbednosti njegove dece recimo brinu ova dvojica?!

Đilasovi uzbunjivači
Foto: Privatna arhiva

Da krenemo redom… Dragan Žebeljan, po meri Đilasovaca, divni borac za pravdu, heroj, koji se danas vajka da ne uspeva da napreduje u MUP-u, proslavio se još 2013. velikim skandalom koji je isplivao u javnost kada je otkriveno da je kao policijski službeniku koristio službeni kompjuter za upoznavanje i ugovaranje sastanaka sa mladićima preko „fejsbuka“, od kojih su neki bili i srednjoškolci.

U javnost je te 2013. isplivala službena beleška o ovoj skandalčini, koja je zataškavana. Dotični je otvorio lažni “fejsbuk” profil na kojem je postavljao fotografije intimnih delova tela i druge izuzetno vulgarnih fotografija, dok je njegova komunikacija bila nadasve skaredna. Dok je tokom radnog vremena upoznavao i ugovarao sastanke sa mladićima, u prepiskama je navodio da „radi na Novom Beogradu, u Palati „Srbija“.

SKANDAL UZNEMIRIO ALBANSKE LOBISTE! Ovi prištinski političari sa našim crvenim pasošima putuju svuda po svetu!

SKUPŠTINSKO TELO DONELO ODLUKU! Novembarska plata poslanika je skoro 83.000 dinara, a evo koliko je zaradio predsednik države!

Ovaj policijski službenik sebe je opisivao na profilu kao osobu koja “mrzi pedere, ali voli lepe momke”, onima sa kojima je ugovarao sastanke objašnjavao je i da li mu se sviđa da je aktivan ili pasivan, upozoravao novostečene prijatelje da se čuvaju bolesti i ponekima “držao lekcije” što skidaju burmu, a oženjeni su. Mladića koji je za sebe navodio da još ide u gimnaziju je podučavao diskreciji, kako treba da mu izgleda profil uz opaske “budi hrabar, stavi neku svoju fotku” I “nisam rekao da ovde treba da staviš lice...”

Fotografije eksplicitnog sadržaja pogledajte klikom na našu galeriju ispod:

Policijski sindikati tada su zahtevali da se zarad zaštite dostojanstva policijskih službenika ovakvi ljudi kazne, međutim Žebejan je ostao zaposlen u MUP-u.

On se danas u ispovesti medijima vajka i na sudbinu svog kolege Lepomira Bakića sa kojim je kako kaže u kontaktu i koji je tvrdi u montiranim postupcima izgubio posao u MUP-u.

HITNO NAJAVILI NJEGOV DOLAZAK! Sleteo u Prištinu i doneo paklene vesti! Iza zatvorenih vrata odvijao se sastanak od krucijalnog značaja!

VLJORA I HAŠIM KRIJU SRPSKE KORENE! Najmoćnija žena iz Prištine i predsednik takozvane države Kosovo imaju jednu zajedničku stvar!

Bakić je javnosti još poznatiji od druga Žebeljana. Naime, Lepomir se proslavio učešćem u više rijaliti programa počev od “Slatkog života” na B92 do Farme na Tv Pink. Kao tadašnji pripadnik MUP-a na javnu scenu Srbije probio se najpre kada je pokazao svoju zadnjicu širokom auditorijumu Televizije B92 tokom depilacije u kozmetičkom salonu. Usledila su skaredna ponašanja na žurkama rijaliti-transeksualki i raznorazna vulgarna ponašanja pred kamerama, nedostojna policijske uniforme. Da sve bude smešnije u MUP-u je otvorio bolovanje kako bi učestvovao u rijaliti programima pred milionskim auditorijumom.

Počela koordinisana akcija protiv Srba! Američki diplomata rukovodi operacijom!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 02.11.2019. 16:42 Viđeni na zajedničkom ručku! udarna vest, alo, vest, Foto: Alo Specijalni izlaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer viđen je danas na ručku sa Nenadom Rašićem i Slobodanom Petorvićem u Lapljem Selu. SKANDAL UZNEMIRIO ALBANSKE LOBISTE! Ovi prištinski političari sa našim crvenim pasošima putuju svuda po svetu!

Danas Đilasovci kažu da su ova dvojica veliki heroji koji su diskriminisani jer otrivaju nezakonitosti u MUP-u. I da su ova dvojica svetli primeri policajaca koji treba da brinu o bezbednosti naše dece i svih nas.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dara
  03/11/2019 - 10:41
  Ne zna se ko je gori od koga!
 • Korisnik: Maja
  03/11/2019 - 09:02
  Opozicija dno dna.
 • Korisnik: Nikolina
  02/11/2019 - 23:12
  S' kim si, takav si. Eto kakvi podržavaju Đilasa. Strašno !
 • Korisnik: Goran
  02/11/2019 - 21:39
  Slični traže jedni druge.
 • Korisnik: Nikola
  02/11/2019 - 21:19
  kakav šef takvi i saradnici.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi