Milenko Jovanov
Printscreen Youtube
Milenko Jovanov

Printscreen Youtube

Milenko Jovanov, Foto: Printscreen Youtube

Milešević je pretnje i uvrede Jovanovu slao putem SMS-a.

PROČITAJ JOŠ:

- Spavaš li mirno, svinjo fašistička? - napisao je Milešević u skandaloznoj poruci upućenoj potpredsedniku SNS-a, da bi mu zatim preteći poručio: "Je*aću ti sve živo i mrtvo".

Milenko Jovanov je za "Alo!" potvrdio da je pretnje prijavio policiji.

- Naravno da sam ga prijavio. To što "junačina" preti iz Londona ne menja stvar. Prošlo je vreme kada su takve bitange i lopuže opijene otetim novcem i vlašću mogle da prete ljudima, a da su ljudi zazirali čak i da ih prijave policiji za to. Milešević je blizak poslovni i politički saradnik Dragana Đilasa, pa im je i rečnik i prostota bliska. Đilas je koliko juče vređao i pretio studentima, Milešević meni, a obojica bi očigledno i vešali svakoga ko im se suprotstavi u pohodu na vlast i narodne pare, samo kada bi bili u prilici - istakao je potpredsednik SNS-a.

PREPORUČUJEMO:

Milešević i Đilas su se pre nekoliko dana našli u središtu medijske pažnje, kada je otkriveno da Đilas sa Mileševićem stoji iza višemilionske prevare u kojoj je Razvojna banka Vojvodine oštećena za najmanje 848.000 evra.

Kako pokazuje dokumentacija do koje su mediji došli, Milešević je od RBV-a 2009. godine uzeo kredit u iznosu od oko 960.000 evra da bi napravio hladnjaču za voće i povrće, ali banci nikada nije vratio ni jedan jedini dinar.

Zbog duga koji je sa kamatama narastao na više od 170 miliona dinara, Razvojna banka Vojvodine je odlučila da proda Mileševićevu hladnjaču, a na javnom nadmetanju kupila ju je 2018. firma "Multikom grupa" u vlasništvu Dragana Đilasa za svega 112.000 evra.