NA TEMU JAJA JAVIO SE I SERGEJ: Ja sam već na drugoj šetnji GAĐAO JAJIMA zgradu RTS!

Dok se među građanima koji šetaju i predstavnicima opozicije koji se bore za fotelje na društvenim mrežama vodi pravi rat oko toga da li će večeras jajima gađati RTS, javio se, ko bi drugi, propali glumac Sergej Trifunović i jasno stavio do znanja da njemu nasilje nije nimalo strano. Naprotiv!

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

U situaciji kada opozicioni čelnici insistiraju da građani jajima napadnu RTS, a velika većina ljudi ih u tome ne podržava, javio se i neizbežni Sergej Trifunović priznajem da je on već gađao jajima RTS i to na drugom takozvanom građanskom protestu!

Tvit Sergeja Trifunovića
Tvit Sergeja Trifunovića, Foto: Printscreen

Postoji li bolji i jasniji dokaz o tome da li su protesti od početka bili ustvari planirani kao nasilni pokušaj rušenja institucija i napada na medije. Neki su ti, sad je očigledno, znali od početka.

 

 • Korisnik: vlajko
  19/01/2019 - 21:54
  Imaš ti Sergej sreće, polizao bi ti celu tu zgradu, da sam ja predsednik i to sve pevajući Bože Pravde, majmunčino jedna, bolje zobaj Chipsi i ćuti. Toliko si omrzao mnogima da nemam reči. Nije ti Srbija neka scena iz Karaule, taman u tom filmu se vidi tvoj pravi karakter. Domaćinski, nema šta.
 • Korisnik: Novosadjanin
  19/01/2019 - 20:06
  Kao umetnika cenio sam te izuzetno, ali ti si jajara i to u pravom smislu.
 • Korisnik: Milan
  19/01/2019 - 19:20
  Ovo pojavljivanje likova kojima je mesto kod čika Laze, na dužem odmoru, jasno pokazuje da se pojavljuju da bi uništili ono što je sveto, pravo na život dostojan čoveka. Pokrenuti proteste je legitimno jer se ne ostvaruje ono što je obećano, mali broj onih koji su podobni dobija previše, ostalima se uzima skoro sve.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi