Sergej Trifunović
Alo!/ Rajko Ristić
Sergej Trifunović

Alo!/ Rajko Ristić

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

U situaciji kada opozicioni čelnici insistiraju da građani jajima napadnu RTS, a velika većina ljudi ih u tome ne podržava, javio se i neizbežni Sergej Trifunović priznajem da je on već gađao jajima RTS i to na drugom takozvanom građanskom protestu!

Tvit Sergeja Trifunovića

Printscreen

Tvit Sergeja Trifunovića, Foto: Printscreen

Postoji li bolji i jasniji dokaz o tome da li su protesti od početka bili ustvari planirani kao nasilni pokušaj rušenja institucija i napada na medije. Neki su ti, sad je očigledno, znali od početka.

Pročitajte još:

 

Komentari (3)

Milan

19.01.2019 19:20

Ovo pojavljivanje likova kojima je mesto kod čika Laze, na dužem odmoru, jasno pokazuje da se pojavljuju da bi uništili ono što je sveto, pravo na život dostojan čoveka. Pokrenuti proteste je legitimno jer se ne ostvaruje ono što je obećano, mali broj onih koji su podobni dobija previše, ostalima se uzima skoro sve.

Novosadjanin

19.01.2019 20:06

Kao umetnika cenio sam te izuzetno, ali ti si jajara i to u pravom smislu.

vlajko

19.01.2019 21:54

Imaš ti Sergej sreće, polizao bi ti celu tu zgradu, da sam ja predsednik i to sve pevajući Bože Pravde, majmunčino jedna, bolje zobaj Chipsi i ćuti. Toliko si omrzao mnogima da nemam reči. Nije ti Srbija neka scena iz Karaule, taman u tom filmu se vidi tvoj pravi karakter. Domaćinski, nema šta.