IZRAELCI OTKRILI RAZLOGE RASPADA: Jugoslavija je morala da bude rasturena, a sve zbog JEDNOG RAZLOGA!

Jedna od najpopularnijih ruskih televizijskih emisija posvećenih političkim i drugim najvažnijim temama – „Veče sa Vladimirom Solovjevom“ – bavila se izricanjem prvostepene presude Ratku Mladiću.

Jugoslavija
Jugoslavija, Foto: Shutterstock

Jedan od njenih učesnika bio je svetski poznati izraelski geopolitičar Jakov Kedmi. Čovek koji je jedno vreme rukovodio i izraelskom obaveštajnom službom „Nativ“. Evo, uz nebitna sažimanja, onoga što je u toj emisiji rekao Kedmi:

ŠOKANTNA ODLUKA: Predsednik Srbije napušta SNS i politiku - VUČIĆ SE POVLAČI!

„I smanjena Jugoslavija je razbijena da nikada više ne bi bilo posebnih odnosa između Srbije i Crne Gore sa Rusijom. Još u vreme Čerčila bilo je odlučeno da Balkan mora biti izvan ruskog uticaja. To je bio osnovni cilj. Razbijanje Jugoslavije i njena podela planirani su odavno. Mojoj službi su bili povereni odnosi sa Slovencima.

Bio sam u Sloveniji. Bio sam sa Slovencima koji su bili u vrhu državne bezbednosti Jugoslavije. I, oni su mi pričali šta se događa na Kosovu. Slovenija je tada već bila nezavisna, ali su mi ispričali kako su se kosovski teroristi-muslimani još 70-ih godina bavili terorom i ko ih je u tome podržavao.

Jelena ušla sa bebom kod notara da overi ugovor, ono što joj je rekao RAZBESNELO JE SVE!

Balkan je veoma komplikovan prostor. Tamo je bio građanski rat, a Srbi su odlično znali šta su sa njima u Drugom svetskom ratu uradili Hrvati koji su u tom ratu iz čista mira pobili milion Srba i Jevreja. Milion! Hrvati su ubijali Srbe zato što su Srbi, zajedno sa Jevrejima i Ciganima. Ostavite se ukazivanja na ustaše. To su radili Hrvati.

Alijini sledbenici hoće opet da MENJAJU IME REPUBLICI SRPSKOJ!

Toljagama su Srbima – i ženama i deci – razbijali glave i bacali ih u vodu. To je bio njihov omiljeni način egzekucije, a niko o tome ne govori. Hrvati su ratovali na strani Hitlera, a 90 odsto Hitlerovog muslimanskog bataljona bili su Bosanci. Muslimani iz Bosne, a zajedno su sa nacistima ratovali.

U poslednjem ratu su na strani Bosne ratovali ljudi iz Avganistana za novac Bin Ladena i od njega dobijenim oružjem. Ratovali su na strani Bosne i Čečeni. Sav ološ međunarodnog islamskog terora bio se okupio u Bosni. Ratovao je protiv Srba. Niko ne govori o Srbima spaljenim u crkvama. I u Bosni i na Kosovu.

ZA DŽABE, A NISU CRNA GORA I GRČKA Deset dana na ovom mestu košta 230 evra, Srbi hrle tamo celo leto!

Tamo je bio surov građanski rat u kojem nije bilo pravednika ni na jednoj strani, a optuženi su samo Srbe. Govori li neko da je Haški tribunal priznao da nema dokaze da je Milošević naređivao da se ubijaju Hrvati, Bosanci i ostali?! On je umro u zatvoru i neosuđen!

Tribunal je priznao da nema dokaza da je Milošević odgovoran za genocid i ubistva. A priznao je posle njegove smrti, pre godinu dana i u drugom procesu. Sramota me što Medlin Olbrajt pripada mom narodu, mada je ona to saznala kad je već ostarila.

OTKRIVENO ŠTA PIŠE U OPTUŽNICI PROTIV MARJANOVIĆA Bežala je, stigao je Jelenu, strgao joj trenerku, a onda... DETALJI KOJI ĆE VAS NAJEŽITI

Ona je zabranila da se pokreće pitanje genocida u Ruandi kada je u toj zemlji bio počinjen masakr uz podršku francuskih i belgijskih trupa. Tamo je bilo uništeno 700.000 ljudi, ali je to protivrečilo njenoj spoljnoj politici.

Među Belgijancima je bio samo jedan oficir koji je to pokušavao da spreči, ali je bio isteran iz svoje armije. Jedan jedini pravednik! Sve što je urađeno sa Jugoslavijom od samog početka je bilo upereno protiv Rusije. Sa namerom da se ograniče mogućnosti Rusije u budućnosti. To u Moskvi nisu shvatili i izdali su Jugoslaviju. Podlo.

Kada je u Savetu bezbednosti UN donošena odluka o osnivanju krivičnog tribunala jedna zemlja je rekla: baš nas briga – našim vojnicima niko ne može da sudi. Junajted Stejts of Amerika. Rusija priznaje taj haški sud, a Amerikanci od početka govore da im se pljucka na njega i da ni jedan njihov vojnik ni građanin nikada neće odgovarati pred tim sudom.

GOCA TRŽAN TEŠILA RODITELJE UBIJENOG KUMA Roker ispraćen uz zvuke pesme „Piši mi“

I Dejtonski sporazum je bio proba. A Rusija je podržala rezoluciju o Libiji. Ponovo nije shvatila. Zbog čega Srbi idu u EU i približavaju se NATO? Rusija ih je jednom izdala. Na koga da se oslone? Da danas postoji ona Rusija iz devedesetih – ni Rusije ne bi bilo, ni o Siriji danas ne bismo govorili! A da je devedesetih postojala današnja Rusija – ništa se ne bi dogodilo, tamo ni jedna dlaka ne bi pala! Ni kod Srba, ni kod Hrvata. Ni kod koga.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Marija
  11/08/2018 - 15:03
  Raspala se Juga zbog sebicnih i usijanih glava partijskih vodja u svim republikama, A strane sile jedva docekale po onom starom receptu... zavadi pa vladaj.:::Ubacili nam kosku mrznje pa su jos i pripomogli i eto nevolje , tuge i zalosti. Nemacka nam je prema istoriji puno vise zla nannela ali nju posebno danas politicari gotive,Sa Hrvatima jednom za svagda napravite bilans pa da ih ne spominjemo bas svaki dan. Ako su nam danas politicati odgovorni napravice najbolje.
 • Korisnik: Jocaaaa
  11/08/2018 - 13:59
  Neznam...meni to sve nekako nista nema smisla...raz ili jugoslaviju da odvoje srbe od rusa..a srvi su u toj jugoslaviji bili vise jugosloveni nego srbi..srbi su odvojeni od rusa jos 48.jugoslavija je bila pridruzena clanica nato...
 • Korisnik: Nusic
  11/08/2018 - 13:46
  Rusiju sam postovala, bez emoci. Zapad sam voleo, ali sada zbog belosvetskih protuva engleza I amerikanaca I ostalih u evropi svim srcem navijam za Rusiju, Kinu, Iran I sve one koji ugljetavaju druge narode. Zapadu duboko zelim da ih stigne ono sto su cinili I cine, visestruko strasnije nego sto oni drugima radi.
 • Korisnik: miroslav moric
  11/08/2018 - 11:35
  ok ali odakle dr seselj vise sarajeva a kolega koga je doveo ruski pisa zaje..va se i tuce iz protivavionca nesumice po gradu.sve ima snimljeno i moze svako da vidi taj cirkus.
 • Korisnik: Сараџогла
  11/08/2018 - 07:43
  Југославију је по наређењу словенаца и хрвата основао наш глупи краљ иако су га клечећи молили наши министри да то не чини .Када је кренуо кркљанац у Скупштини краљ се САМО ПОСЛЕ НЕДЕЉУ ДАНА ухватио за главу кукајући ЛЕЛЕ ШТА УРАДИХ! Него ви там у АЛО оснујте рубрику да пишемо пристојне вицеве и афоризме?Ја их имам на милионе. Зашто ово пишем?Дојадили су ми глупави и НЕПИСМЕНИ коментари.ПС.Реч има на почетку слово К а када се чита од позади нема К? ... КАМЕН
  • judge @Сараџогла
   12/08/2018 - 13:28
   Nikola Pašić je tvorac Jugoslavije a kralj mu je poverovao i prihvatio sve njegove predloge oko stvaranja Kraljevine SHS
  • Сараџогла @Сараџогла
   13/08/2018 - 12:48
   judge,Никола је бугарин по оцу и мајци.Када су се у источној Србији његови родитељи растали Никола је са мајком дошао у Београд.Удала се поново за неког Пашића који је Николу усвојио и сада је добио српско презиме.Био је лош говорник српскога језика и као политичар радио је на штету Србије.Има споменик и трг у центру Београда?Никола има и данас фамилију у Бугарској.СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs